diumenge, 27 de gener del 2013

Jornada 10 - 3 de febrer

Jornada 10 - 3 de febrer

dilluns 28
Vallès Calafell CP Cerdanyola CH
CF Cuatro Vientos - CE Noia Freixenet
dimarts 29
CH Palafrugell - CP Congrés
dimecres 30
 Girona CH - Mollet HC
UE Horta - HC Montbui
divendres 1
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - FC Barcelona
Descansa: CP Vilafranca


Després de nou jornades sense guanyar, el Vallès Calafell s'enfronta al Cerdanyola CH. L'equip del Vallès és un dels equips que el Vallès Calafell CP ha de guanyar si vol mantenir la categoria. El duel promet moments de tensió i emoció, amb dos equips amb diferents estils. Però segur que veurem un partit amb pocs gols i bones defenses per tal d'amarrar els punts, esperem que es quedin a casa!

El mateix dilluns, el CF Cuatro Vientos reb el CE Noia Freixenet. El conjunt local ha derrotat ja al Barça i al Mollet, aquesta temporada, i voldrà fer el mateix amb el Noia, un altre dels equips que aspira a entrar a la Final Four. El duel entre Joan Ayats i Guillem Cabestany promet ser d'allò més interessant!

El dimarts es disputa el partit entre el Palafrugell i el Congrés, dos equips similars i d'igual nivell que voldran repetir els èxits de la temporada anterior. Els dos conjunts estan en una posició tranquil·la de la classificació i volen entrar a la Final Four 2013.

El Girona, d'Ivan Tibau, rebrà el Mollet HC. Els dos equips estan fent un campionat força irregular. Els de Mollet voldran recuperar-se de les tres derrotes que ja han patit a la lliga A i seguir sumant punts. Els gironins voldran aprofitar el factor pista per no deixar escapar la victòria davant d'un dels equips grans de la lliga A.

L'HC Montbui visita la pista de l'UE Horta. En principi, veient la classificació, els de Santa Margarida parteixen com a favorits, però faran bé de no refiar-se de l'equip barceloní, ja que té molta experiència i treu petroli d'on pot. Els dos equips volen deixar quant més lluny millor les posicions de descens.

I, finalment, el Barça visita la pista del CP Sant Celoni A. En principi, el partit és de clar color blaugrana i no sembla que el conjunt local pugui vèncer el líder de la lliga. Però, segur que plantarà cara i demostrarà que, enguany, la lliga A està més igualada que mai!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada