diumenge, 13 de gener del 2013

Sopar concorregut, a Mollet


Després de jugar davant el Mollet HC hi havia gana. Vam anar a un restaurant al centre de Mollet, a prop del pavelló. S'hi podia anar a peu! La veritat és que vam passar una estona agradable, en bona companyia i bon menjar. Al ser divendres, no hi havia la pressa habitual per marxar. Així que vam relaxar-nos i vam gaudir de la vetllada.


El sopar va ser a base de plats per picar. El primer en arribar va ser una cuixa de guatlla caramelitzada que va causar sensació.


Els veterans del Vallès Calafell CP es mostraven satisfets per com començava el sopar i reptaven als del Mollet a guanyar-los en acuits.


Un "revuelto" de bolets acompanyava la guatlla...


Els veterans del Mollet HC són jugadors que tenen el cul pelat de jugar per aquests mons de Déu. Ens van explicar històries d'hoquei de totes les èpoques i equips on han jugat.


Els pinxos no van faltar a la festa!


Els calafellencs intentaven païr la derrota i pensar ja en el nou rival del dilluns, el CP Congrés.


Amb Raigoso vam estar recordant els seus temps en el Flix, amb Mazon. Però, també, el vam sondejar per a fitxar-lo l'any vinent... (hehehe). D'alguna cosa ha de servir ser l'únic equip de la província de Tarragona que juga a la lliga de veterans!


Els porters van ser els millors de l'equip, a Mollet. El Josep Maria no va sortir content i va preferir que entrés el David, novament. Però en cap gol va tenir la culpa. La qualitat tècnica del rival es demostrava en cada un dels gols que va marcar.


El Mollet és un grup heterogeni, ells mateixos es van qualificar de mercenaris de l'hoquei. Però, ara que no juguen de forma remunerada, intenten fer-ho de forma professional.


El millor del sopar, ja ens havia avisat Pepe Busquets abans de començar el partit, va ser el postre! Un flam de formatge, amb una galeta a sota, que estava exquisit. L'hem nomenat l'MVP de la jornada i, segurament, el millor postre de la lliga A.

1 comentari:

  1. Aixo es millora companys que som de calafell anims que podeu segur .... sou els millors ...

    ResponElimina