dissabte, 12 de gener del 2013

Ja ha passat el pitjor!


Mollet HC 11 - Vallès Calafell CP 3

Massa càstig pel Vallès Calafell CP en el partit d'aquesta nit davant el Mollet HC, el segon classificat a la lliga A de les dues darreres edicions. L'11-3 reflexa la superioritat del conjunt local, però no reflecteix el bon paper que ha fet el conjunt visitant, especialment en el primer temps, on ha donat la cara en tot moment. El partit ha tingut dues parts ben diferents. La primera ha estat equilibrada i igualada, la segona el Mollet ha demostrat el seu potencial.


Només cal veure l'alineació del Mollet per comprendre la superioritat del conjunt local, amb homes que han jugat al màxim nivell de l'hoquei estatal i en nombrosos equips, durant la seva etapa esportiva. Els Raigoso, Busquets, Roura, del Moral,... han demostrat la seva categoria, tot i que en el partit d'avui no ha jugar Ramon Peralta, un dels seus millors jugadors.


En Pepe Busquets ha tirat la "pols màgica" a la pista, ja que relliscava excessivament. Però, en el partit, no ha influit massa aquest handicap. Busquets s'hi ha posat bé per sortir a la foto i al blog, l'ocasió s'ho valia. Poc imaginava que acabaria marcant el millor gol de la nit.


Al principi del partit, s'ha fet la foto de grup, amb els jugadors d'ambdós equips. Però, en faltaven dos del Calafell que encara estaven al vestidor i s'ha repetit al final del mateix per a sortir-hi tots. Calia immortalitzar el moment!


Els primers cinc minuts han estat de tempteig per part dels dos equips. El Vallès Calafell CP ha sorprès al conjunt local amb una defensa gens habitual, en zona, que ha permès mantenir la igualtat en el marcador durant molts minuts.


La primera ocasió l'ha tingut el Mollet HC, en un contracop portat per Raigoso que Tutusaus, el porter del Calafell al primer temps, ha aconseguit aturar de forma espectacular. També cal dir que el Mollet HC buscava la passada al segon pal, però el porter calafellenc ha estat molt atent i ha interceptat nombroses passades que anaven amb mala intenció.


Als sis minuts, el Vallès Calafell ha aconseguit robar una bola i sortir al contracop de forma molt perillosa. En una combinació entre Rion i Epi, aquest últim ha perdonat a porteria buida el primer gol de la nit. Una llàstima perque el conjunt verd-i-blanc feia mèrits per aconseguir avançar-se.


Ben endressats defensivament, a diferència d'altres partits, i fent un joc seriós, el Vallès Calafell plantava cara a un dels equips forts de la categoria. El Mollet no sabia com penetrar en la zona i els calafellencs intentaven aprofitar els contracops sortint ràpidament des del darrera.


Els calafellencs rodaven la bola en atac, mentre el Mollet feia una defensa en zona un pèl avançada. El Mollet també volia sorprendre al contracop, però sempre hi havien dos homes del Calafell en defensa que abortaven les ocasions locals.


Les imprecisions en les passades dels jugadors calafellencs regalaven algunes ocasions de perill als locals, però la bona actuació de Tutusaus, novament el millor jugador calafellenc, impedia que els locals s'avancessin en el marcador.


Als catorze minuts, a onze pel descans, el resultat era d'empat a zero gols. Josep Rion ha arreplegat una bola i ha marxat sol en contracop. Davant del porter se l'ha emportat al pal dret de la porteria, deixant la bola enrera a Epi, que venia sol. Epi ha rematat la bola al pal, a porta buida, en la millor ocasió fins el moment per avançar-se.


El Calafell perdonava i el Mollet, en la següent jugada, aconseguia el 1-0, mitjançant un xut a l'escaire de Tutusaus. El què havia de ser el 0-1 es convertia en l'1-0. En la jugada posterior a la sacada de mitja pista, el Vallès Calafell disposava d'una nova ocasió clara per marcar. Canyi deixava la bola morta al primer pal, però la rematada de Rion a boca de gol, l'aturava el porter local en una intervenció magnífica. Però era el Mollet el què feia el 2-0.


El conjunt visitant continuava defensant de forma seriosa i pressionant els camps enrera del conjunt local. A set minuts pel descans, Epi disposava d'una nova oportunitat per a marcar, sol davant el porter. I, en la jugada següent, el mateix Epi aconseguia el gol que escurçava distàncies. El 2-1 reflexava la igualtat que es veia dins la pista.


El conjunt local, conscient de la seva superioritat, començava a desesperar-se. A manca de tres minuts pel descans, Miki Roura xutava i la bola, després de tocar el pal, rebotava al cos del porter calafellenc. Els jugadors locals protestaven la decisió de l'àrbitre, ja que, segons ells, la bola havia entrat a la porteria. Però el col·legiat xiulava booling al veure el porter ver-i-blanc estirat al terra, lesionat. Seguia el 2-1.


Però, en els últims dos minuts, el partit ha embogit. Roura marcava el 3-1, després de rematar una bola morta que havia quedat dins l'àrea. Però només sacar de mig del camp, el Vallès Calafell elaborava una jugada que acabava amb la rematada de Javi Luna, marcant el 3-2. A quinze segons pel descans, el Mollet feia el 4-2 que li donava, novament, un avantatge de dos gols. Javi Luna, a manca de dos segons, tenia una nova ocasió, però el seu xut era rebutjat pel porter local en una magnífica intervenció, novament. Amb aquest resultat s'arribava al descans.


En la segona meitat, el Vallès Calafell CP ha sortit un pèl més obert en defensa i amb més ansietat ofensiva. Es veien amb possibilitats d'aconseguir un bon resultat, vista la igualtat que hi havia damunt la pista. No obstant, el joc en atac no era tant fluïd com havia estat en el primer temps i la tensió defensiva havia disminuit lleugerament.


Després d'un contracop entre Rion i Luna, el número sis calafellenc s'ha plantat sol davant el porter i li ha aixecat la bola. Luna, a mitja alçada, ha estat molt a prop d'introduir la bola dins la porteria, però el porter i la defensa local han pogut treure la bola sobre la ratlla de gol. Continuava el 4-2 als cinc minuts de la segona part.


En una nova jugada, Rion ha entrat fins la frontal de l'àrea i la seva arrossegada ha sortit molt a prop del pal. Després de tallar una bona combinació local, Canyi surt al contracop i està a punt de marcar, sol davant el porter. Però, en la següent jugada, és el Mollet qui marca, mitjançant Pepe Busquets, sol dins l'àrea. El que havia de ser un gol visitant que igualés més el marcador, suposava un gol local que distanciava un pèl més el conjunt local, 5-2.


Un minut més tard, en la millor jugada de combinació de la nit del conjunt del Vallès, Pepe Busquets marcava el 6-2 de manera brillant, després d'una passada per darrera la porteria de Raigoso que deixava Busquets sol al segon pal. Faltaven disset minuts encara pel final del partit.


A manca de quinze minuts, Javi Luna en una excel·lent jugada individual reduia distàncies, 6-3. Quedava un món i tot era possible. No obstant, el conjunt local, movent la bola amb paciència, aconseguia el 7-3 que rematava el partit, mitjançant una bona jugada individual de Raigoso.


Aquest gol ha descentrat molt el Vallès Calafell CP. Novament, un partit ben portat marxava de les mans. El joc, fins aquell moment, havia sigut prou bo i no era just el resultat que reflectia el marcador. Un nou contracop entre Javi Luna i Epi, acabava amb un xut al pal de Luna, el segon de la nit. En una errada de marcatge, un minut més tard, Roura marcava el 8-3 que sentenciava definitivament.


En aquell moment, el partit se li ha fet molt llarg al Calafell. A manca de nou minuts, després d'una passada errada, el Mollet aprofita i marca el 9-3, mitjançant un fort tret imparable a l'escaire de Raigoso. Un minut després, en una altra bona combinació, Roura aconsegueix el 10-3. Quedaven encara set minuts i la golejada podia ser important.


El Vallès Calafell CP demana un temps mort per canviar d'estratègia i, també, de porter. Josep Maria Hernàndez gens content amb la seva actuació, tot i que no ha tingut cap possibilitat d'aturar els gols del conjunt local, ha volgut ser substituit pel seu company i fer un cop d'efecte. David Tutusaus ha disputat els darrers set minuts i ha encaixat un nou gol, només sortir, a xut de Busquets. El rebot ha entrat dins la porteria calafellenca.


Un nou pal del Calafell ha impedit el quart gol visitant. El 11-3 definitiu ha sigut un càstig excessiu pel Calafell, que havia plantat cara durant molts minuts de partit. Aquesta lliga no és la nostra, la de Barça, Mollet,... però sap greu encaixar aquestes golejades després de fer un bon partit durant molta estona. Ara comença la nostra lliga i hem de passar pàgina. Ja ha passat el Tourmalet, ara toca apretar els engranatges de l'equip i començar, d'una vegada per totes, a agafar el ritme de la competició. El proper dilluns a casa pot ser una bona ocasió!

2 comentaris:

  1. Una gran feina la feta en aquest blog, anims i a seguir lluitant, la segona volta segur que l'encert millorará.
    J.C.Raigoso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Juan Carlos, gent com vosaltres el feu més gran i serviu de motivació per continuar. En quant a l'encert, esperem que arribi abans! Jejeje. Una abraçada!

      Elimina