dijous, 13 de setembre del 2012

Derrota contra l'actual campió

El partit d'ahir davant l'equip campió de l'EVRICUP 2011, l'Os Lobinhos de Portugal es presentava difícil i l'equip havia decidit sortir a disfrutar. El resultat final, un 9-3 reflexa la superioritat de l'equip portuguès que tenia quatre jugadors en actiu que disputen la lliga portuguesa, encara.

Els portuguesos han vingut aquí a repetir títol i han portat l'equip de gala. Tots ells, superiors als 35 anys d'edat, però en actiu, entrenant cinc dies per setmana... vaja, com nosaltres!

El C.P. Calafell es va prendre el partit com un aprenentatge en el campionat, després de la derrota en el debut. La intenció era disfrutar del partit i recuperar bones sensacions.

Acabàvem de dinar a Valkenswaard i teníem la panxa plena. Uns vam menjar entrecot, altres hamburguesa i altres amanida i pollastre. Vaja, que havíem menjat molt bé i això es va notar, sobretot a l'inici.

El conjunt de l'Os Lobinhos va aprofitar la poca concentració de l'equip calafellenc i, en un no res, va posar-se 3-0 per davant en el marcador. Dues jugades per darrera la porteria, cosa que va desconcentrar encara més l'equip del C.P. Calafell.

La primera part va ser un constant atac portuguès que va fer que el marcador acabés amb un clar i contundent 7-1. Sent sincers, no mereixíem tal correctiu. El gol va ser marcat per Javi Luna.

La segona part va ser molt diferent. El C.P. Calafell, amb el partit perdut, es va deixar anar més i va crear més perill a l'àrea portuguesa. Un gol de Javi Luna i un d'Epi, van permetre un resultat de 2-2 en la segona part.

Al final, doncs, bona segona part i recuperant sensacions que no es teníen. L'equip portugués, molt més treballat i amb més forma física, va guanyar per 9-3. És el clar favorit per emportar-se la competició. Han vingut a això!

Al començar el partit, ens fan saludar i donar la mà a l'equip rival, com en una competició internacional. Això és del tot novedós per nosaltres i fa patxoca.

No podem destacar cap jugador del C.P. Calafell, ja que l'equip rival ens va passar per damunt en la primera part, sobretot. En la segona, tot l'equip va estar millor i més encertat.

Al final, nova derrota que ens deixa en mala posició, lluitant per la tercera i quarta plaça del grup més difícil del campionat.

Els equips catalans que hi han per aquí ens han comentat que tenim el grup més difícil, l'autèntic grup de la mort. Els dos equips portuguesos i l'alemany tenen jugadors que, encara, disputen les lligues corresponents en els seus països.

Sense que soni a excusa, estem en pretemporada i venim a passar-ho bé i a disfrutar!