dilluns, 3 de setembre del 2012

Continuarem fent història!


Aquesta temporada 2012/13, també continuarem fent història. Avui, us posem el video de les millors fotografies de la primera part de la Història del Club Patí Calafell que ja hem publicat. Un bon tast pel que ve a partir d'ara.

Durant el mes d'agost, hem afegit més fotografies, informació i dades que ens heu anat enviant els lectors del bloc. El llibre que s'ha fet ha suposat que alguns dels protagonistes traiessin la pols dels seus records i ens els fessin arribar. Els hem posat tots, un per un, en el lloc on corresponia. Encara hi ha més informació que no s'ha publicat, ja que no hem arribat a l'any o la temporada que corresponien.

Aquesta setmana tindrem ja la següent entrega, corresponent a la temporada 1972/73. El Club Pati Calafell continuava jugant a la Divisió d'Honor i mantenia la categoria, un any més, tot i els problemes econòmics que patia el club i la població, en general.

Però aquesta temporada 2012/13 us tenim preparades moltes sorpreses, com els video d'alguns partits històrics del C.P. Calafell que, per primer cop, es penjaran a la xarxa i es podran veure públicament. Aquells que mai han vist jugar els Nicolau, Armajach, Collado, Rovirosa, Montejo, Palau, Casado,... tindran l'ocasió de veure'ls en acció. Per tant, la temporada promet, i molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada