dissabte, 29 de setembre del 2012

La història en videos


Fins ara, hem explicat la història del Club Patí Calafell, amb fotografies, cròniques, resultats, classificacions,... però no hem pogut veure imatges en moviment. És a partir d'aquesta temporada, la 1973/74 que guardem les primeres pel·lícules filmades en Super8. Les hem passat a video i, posteriorment, en format digital. Des d'ara, restaran penjades al Youtube i seran públiques per tal de que tothom en pugui gaudir. Els documents estan guardats des de fa molt temps i, per això, en alguns casos, la qualitat de la imatge no serà la millor.

Gràcies a aquestes pel·lícules podrem tornar a veure jugar jugadors com Casado, Nicolau, Palau, Collado, Armajach, Montejo, Rovirosa,... que han sigut part important de la història del C.P. Calafell. Sense cap dubte són documents audioviuals que ens permetran entendre millor allò que anem explicant, capítol rere capítol, en lletres i imatges fixes. Ara, tindrem un altre argument per explicar la història del club, els partits més importants i les qualitats tècniques dels jugadors. Veurem que l'hoquei ha canviat molt.

Així que, en el proper capítol de la història ja apareixeran videos. Un d'ells serà el del partit entre el C.P. Calafell i el C.P. Vic, encara disputat a la pista de les Escoles el dia 6 de gener de 1974. Segur que la majoria de vosaltres no haureu vist mai jugar el Calafell en aquesta pista o, si l'heu vist, no recordareu aquest partit, possiblement. La pel·lícula, de poc més de dos minuts de duració, ens permet veure imatges de Calafell de l'any 1974, amb la pista de la Rectoria des del terrat de casa. També es veu la platja, on començava l'especulació, i el castell. A més, per sort, fins i tot podem veure algun gol de penal, marcat per Figueres.

Per això, les imatges del video del partit ens permetran veure alguns minuts del primer record i document audiovisual que es conserva dels partits disputats pel primer equip del C.P. Calafell. Si en teniu de més antics o més moderns, ens ho podeu dir i nosaltres ho passarem per que tothom ho pugui veure. Esperem que disfruteu molt i torneu a viure l'hoquei tal i com era fa quaranta anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada