dissabte, 8 de setembre del 2012

Calendari del Campionat d'Europa de veterans


El Vallès Calafell CP no ha tingut sort en el repartiment dels grups. Ni més ni menys, ha tocat el grup del vigent campió del torneig, l'equip portugués de l'Os Lobinhos. A més, per acabar de remarar-ho, en el mateix grup hi ha l'altre equip portugués, el Parede, cinquè classificat en la darrera edició.

Aquests són els grups en el que han quedat enquadrats els equips que participaran a l'EVRICUP, el Campionat d'Europa de Veterans, aquesta setmana a Valkenswaard, Holanda. A la categoria de veterans +35 (majors de 35 anys d'edat), hi ha quatre grups:


Segons una informació de darrera hora, el CP Vilafranca hauria renunciat a disputar el torneig, entrant en el seu lloc el Old Stars, holandès.

I a la categoria de veterans +50 (majors de 50 anys d'edat), hi ha dos grups:


Les normes de joc dels partits són les següents:

- Cada equip estarà a punt per jugar, cinc minuts abans de cada partit.
- Es disputaran dues parts de 20 minuts.
- El descans serà de cinc minuts i els jugadors de cada equip hauran de restar a la pista.

El calendari de partits i l'ordre de joc s'ha dividit en diferents jornades, que es disputen entre el dia 11 i el 15 de setembre:

Dimarts, 11 de setembre

Dimecres, 12 de setembre

Dijous, 13 de setembre

Divendres, 14 de setembre

Dissabte, 15 de setembre

Com es veu, cada equip disputarà fins a sis partits. La final del campionat serà el dissabte dia 15 de setembre. El dimcres, dia 12 de setembre, de les 11:00 hores a les 13:00 hores, hi haurà la reunió de delegats dels equips. El dijous, en dos torns, hi haurà un "Culture moment", segurament una visita turística per la ciutat.

Finalment, a les 19:30 hores del dissabte, dia 15, hi haurà un sopar, amb la cerimònia d'entrega de premis als equips, a les 22:00 hores. Ho celebrarem tots plegats a la "Party in the canteen".

Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada