dijous, 13 de setembre del 2012

Nova derrota i quarts de grup

Avui hem disputat el darrer partit de la fase de grups, contra l'equip portuguès del Parede. El resultat final no reflexa com ha anat el partit. El C.P. Calafell ha sortit convençut de guanyar, però ha acabat perdent per 7-2.

La primera part ha estat molt igualada. En la primera jugada, el CP Calafell ha desaprofitat una jugada que el podia haver posat en avantatge. Els portuguesos, però, han estat qui s'han avnçat en el marcador, després d'un remat fruit d'una aturada del porter calafellenc, David Tutusaus, el millor home del partit.

El C.P. Calafell, però, havia sortit mentalitzat que el partit amb els portuguesos era intrascendent i no hi havia res a perdre. Per això, el conjunt de negre no s'ha posat nerviós i ha aconseguit l'empat a un gol, fruit d'un contracop ràpid i un fort xut, portat per Ramon Ferré.

El Parede no afluixava i el Calafell estava fent el seu millor partit del campionat. Però els àrbitres no han ajudat gens l'equip calafellenc.

La primera part ha acabat amb l'empat a un gol en el marcador, un resultat just vist el joc dels dos equips.

La segona meitat ha començat amb el mateix ritme. Els dos equips, ben posicionats en defensa, continuaven apretant la porteria rival.

No obstant, l'àrbitre ha xiulat un penal contra l'equip calafellenc que ha desfet l'empat en el marcador, 2-1. El xut ha rebotat en el colze del David Tutusaus, porter calafellenc, que ha estat apunt d'aturar el penal.

El Parede ha marcat el 3-1, gairebé, immediatament. Una errada defensiva que ha provocat que el Calafell s'enfonsés anímicament.

Tot i això, no s'ha perdut la cara al partit i els jugadors de negre, avui, han continuat atacant i defensant com és habitual. El Parede, però ha cobrat una lleugera avantatge de 4-1 que, gairebé ja, sentenciava el partit.

El C.P. Calafell ha aconseguit un segon gol, obra de Javi Luna. Però, en els darrers deu minuts, la defensa pressionant del Calafell h provocat molts contracops a les dues àrees que han acabat, sense encert pel Calafell, i amb tres gols més pels portuguesos.

Al final, 7-2. Un resultat que no demostra el què s'ha vist sobre la pista i que deixa un mal sabor de boca en aquesta primera fase de grups. El quart lloc assolit deixa el Calafell disputant els partits del 13è al 16è lloc del campionat.