dissabte, 5 de maig del 2012

El darrer partit davant del Mataró


L'equip de l'UE Mataró va ser el darrer dels rivals en el Torneig de Malgrat. Eren les onze del matí i el campionat s'estava acabant. El cansament feia efecte en els jugadors de tots els equips, que havien dormit poc aquella nit.


El Vallès Calafell CP volia tancar la seva digna participació amb una victòria davant d'un rival que històricament té molta relació amb el nostre club per fets desagradables, tal i com hem explicat en el bloc.


El Vallès Calafell CP tornava a lluïr la seva equipació de gala per l'ocasió. L'equip del Mataró anava de groc.


Va arrencar el partit amb Josep Maria Hernàndez sota els pals. Els dos porters del Vallès Calafell CP van tenir una destacada actuació en el torneig. Tots dos van evitar mals majors a la porteria dels calafellencs amb intervencions dignes dels millors porters del Torneig.


Altres, féiem el què podíem...


La zona tancada del vallès Calafell CP se li va fer coll amunt al Mataró. El primer gol, marcat per "Cachi" va donar avantatge al conjunt verd-i-blanc.


El segon gol va ser marcat per Epi. El 2-0 donava tranquil·litat en el marcador als calafellencs.


No obstant, el Mataró va marcar el 2-1 abans d'acabar el primer temps. Amb aquest resultat s'arribava al descans.


A la banqueta se seguia el joc amb espectació i confiança en la victòria.


El Vallès Calafell CP va demostrar ser un equip més fort i amb més ritme de partits que els mataronins.


No obstant, els porters van haver-se d'emplear força per aturar els xuts rivals.


El partit va ser molt disputat.


La zona del Mataró també va costar de trencar-la amb jugades el·laborades.


L'àrbitre, ja oficial, va castigar els dos equips amb algunes faltes injustes, però no va ser decisiu.


A la banqueta, continuava la festa!


Eugeni Collado va fer de pivot defensiu en atac durant la primera part.


Repartint el joc i fent moure l'equip d'una banda a l'altra, buscant els forats de la zona del Mataró.


A la mitja part, es va fer la fotografia entre els dos equips. Tots volíem un record de l'enfrontament, uns quants anys més tard d'aquella eliminatòria cèlebre de la Copa del Generalíssim, entre el Mataró i el Calafell.


A la segona part, el Mataró va apretar més en atac. Però va ser el Vallès Calafell CP qui va tenir més ocasions per ampliar l'avantatge.


A la grada, el públic de Calafell veia com el seu equip, poc a poc, s'anava imposant a la pista.


El tercer gol del Calafell va arribar de la mà de Josep Rion, amb un xut des de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria del Mataró.


El quart gol va ser obra d'Eugeni Collado, que va subsanar l'autogol que s'havia marcat en el partit anterior davant de l'Arbúcies.


El cinquè gol del Calafell va ser marcat per Epi. El 5-1 semblava ser definitiu, però el Mataró va apretar més en defensa i el Vallès Calafell CP va patir uns minuts de desconcert. El Mataró aconseguia dos gols i posava el 5-3 en el marcador.


El Vallès Calafell CP va demanar un temps mort per endreçar els esquemes defensius i canviar la defensa. Una defensa sorprenent individual, tot i anar guanyant, va fer impossible la remuntada del Mataró.


Al final, victòria per 5-3 i tres punts més pel Vallès Calafell Cp, que acoseguia la tercera plaça del grup més fort del Torneig de Malgrat.

2 comentaris:

  1. el que si és cert que quan una cosa està bé "parida" enganxa i tenim la mostra, que des berlin, aviles .... per no posar els pobles de catalunya que segur que són tots en algun moment es connecten a la web i com una mostra l'altre dia un cosí llunyà em comentar tu ets el que escriu algunes vegades en veterans som tots, doncs mira per on ell a estat jugador i crec que també entrenador de bàsquet i es mira la web, per alguna cosa serà? i per últim felicitar al veterans, al Seu entrenador i com no a tots els equips del cp calafell
    enhorabona, sou collonuts

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan! I gràcies a tots els que ens segueixen arreu del món. Mai ho hagués pensat al fer aquest bloc una nit des de les tres del matí fins les set. Era una prova per aprendre i mireu en el què s'ha convertit. Jo sóc el primer sorprès!
    L'altre dia, a la pista de Malgrat, abans del partit del Barça, se'ns acosta un dels germans Segarra i ens diu que ens coneix a tots pel bloc. Ens va omplir d'orgull aquesta anècdota! I ens anima a continuar escivint per que sou molts els que llegiu.
    Gràcies per la felicitació, Joan! Estem fent, a més, una bona temporada. Podem estar satisfets en el nostre debut en una competició de veterans!

    ResponElimina