dijous, 31 de maig del 2012

Batalla final


La batalla final per la lliga B de veterans passa demà per la pista del Vilanova. El pavelló de les Casernes serà l'escenari d'un partit clau per assolir l'ascens. El CP Vilanova B i el Vallès Calafell CP disputaran un d'aquells partits que ningú es vol perdre, una autèntica final!

Els vilanovins no tenen marge d'error, una punxada els deixaria sense opcions matemàtiques de ser tercers. Només el CT Barcino podria prendre el tercer lloc al Vallès Calafell CP. Per això, els jugadors del CP Vilanova B jugaran sota pressió. El Vallès Calafell CP té un partit de marge dels tres que li resten, però vol guanyar per no haver-s'ho de jugar davant de l'HC Montbui o el CP Ripollet.

Veurem què passa!!!!

5 comentaris:

  1. la batalla comença a les 22 hores a pista!! serem pocs però lluitarem, ...espero!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Evidentment, Juanjo. Abans i després, sempre amics!
      Allà serem... ja saps que és per posar-li salsa!

      Elimina
  2. la batalla comença després del partit,no ?¿? jijiji

    ,,,,,al sopar collonssss jajaja

    ens veiem a las Casernas Juanjo ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que el "cucharón" que te marcaste en Calafell no se vuelva a repetir hoy,jejeje,... que los dos goles que llevas en la temporada nos los hiciste a nosotros crack!!

      Elimina
  3. jajaaa,... k mariconazooo ijijiji , pués ya lo viste k el cucharón me lo dejé en casa jajajaa.... bueno pero el pedazo de marcaje k te hice k ?¿? jajaja... mare meva !

    vinga cracK ... nos vemos en les Casernas ;-)

    ResponElimina