dissabte, 6 de juliol del 2024

Primera jornada finalitzada

C.E. Noia Freixenet - 3

Echeyde Tenerife - 1

El Noia ha patit de valent en el seu debut en el IX Torneig Internacional Ciutat de Calafell. El Tenerife de Jordi Creus ha plantat cara i s'ha avançat en el marcador, en un penal a l'escaire. Però, el Noia ha anat, poc a poc, amb paciència, imposant la seva qualitat. No obstant, al descans, el resultat era d'empat a un gol. El Noia ha sentenciat en els últims dotze minuts. El Tenerife ha fet jugar a dues noies que ho han fet molt bé! Magnífic partit dels canaris.

C.P. Sitges - 2

C.E. Torrelavit - 8

El Torrelavit ha imposat la seva qualitat, comptant amb Ramon Bassols com a reforç. Els sitgetans han plantat cara en el primer temps, amb Eni a la porteria. Però, en el segon, s'han enfonsat i han caigut golejats.

C.P. Calafell - 4

S.E. Espanyol / Andalusia - 3

El Calafell ha remuntat un partit, tirant d'ofici i paciència, davant un Espanyol que s'havia posat 1-3 per davant. Al descans, empat a un gol. En el segon temps, el Calafell ha marcat de penal i ha tingut sort en els dos últims gols que li han donat la victòria.

A.H. Bassano - 5

F.C. Barcelona - 8

El Barça s'ha imposat a un Bassano reforçat amb Miky Roura, Joan Carles Raigoso i Pepe Busquets que ha plantat cara. Els italians han lluitat de valent, escurçant distàncies en molts moments del partit. Però, els blaugranes no volien sorpreses, conscients de la dificultat del seu grup.

E.H.C. Mallorca - 4

C.P. Vilafranca - 1

El Mallorca ha demostrat tenir més ritme que el Vilafranca i un pèl més de joventut que s'ha notat damunt la pista. El Vilafranca és un equip molt experimentat. Però, s'ha trobat a un Mallorca amb molt d'ofici, també.

Igualada H.C. - 4

C.E. Vendrell - 2

L'Igualada de Ton Baliu s'ha estrenat al nostre torneig, en la novena edició, derrotant a un reforçat Vendrell. Els de la capital del Baix Penedès comptaven amb Òscar Ruíz, Edo i Miquelet. Però, l'Igualada, amb un equip més jove i competitiu, amb Dalmau i l'aranya negra a la porteria, ha demostrat que ve a guanyar el torneig.

Biarritz Olympique - 6

C.P. Alcañíz - 3

El Biarritz ha guanyat l'Alcañíz, amb ofici i més cames. Els francesos han vingut amb un equip molt competitiu i volen acabar primers del seu grup.

C.P. Congrés - 2

H.C. Burguillos - 4

El Burguillos ha donat la sorpresa derrotant al Congrés, un dels equips històrics de la Lliga A catalana, que sortia com a favorit. Els extremenys han portat un equip competitiu i han demostrat molta força, al remuntar un 2-0 desfavorable.