dissabte, 25 de maig del 2024

Acabem guanyant al líder

H.C. Castellar - 7
C.P. Calafell - 9

El Calafell tanca la temporada amb una victòria de prestigi, a la pista del líder i del futur equip de la Lliga A, el Castellar. S'acaba la temporada amb bon regust de boca, en un partit on ningú es jugava res, però que tots dos equips volien guanyar.

El partit ha començat amb dos gols de Bassols, amb xuts que no ha tapat la defensa visitant. Però, el Calafell ha remuntat i s'ha posat 2-3, amb gols de Martínez "Romario" i Romeu. Bassols empatava a 3, en el minut 17. Però, el Calafell desfeia l'empat, amb dos contracops letals, posat el 3-5 al descans.

El segon temps ha començat amb el Calafell fent dos gols més. El Castellar ha escurçat distàncies. Però, el Calafell tornava a marcar, posant el 4-8, en el marcador que semblava definitiu.

El Castellar ha tornat a aparèixer i ha fet dos gols seguits, aprofitant badades defensives dels visitants. I, en una jugada que semblava alta, Bassols ha aconseguit el 7-8 que tornava a posar els locals dins el partit. En aquesta jugada s'ha embolicat el partit, Romeu ha estat expulsat amb blava, durant dos minuts.

En quedaven sis pel final i ha arribat el moment clau, on Genís Anfruns ha demostrat ser l'MVP del partit, aturant una falta directa i un penal, a Bassols. El públic femení ha dictat sentència: Genís MVP. Tot i tenir un jugador menys, el Calafell ha disposat d'una falta directa que ha desaprofitat Romario. El Castellar ha perdut l'ocasió d'empatar, perdent la superioritat numèrica de què disposava. I el Calafell ha sentenciat, fent el 7-9, a manca de dos minuts pel final.

Bassols ha fet 5 gols pel Castellar. Romario n'ha marcat 4, Romeu n'ha fet 3, Prieto i Epi, un cadascú, pel Calafell. Sergi Romeu i Ramon Bassols van coincidir amb el primer equip del Club Patí Calafell, assolint l'ascens a Primera Nacional Espanyola.

S'ha acabat la temporada pel Calafell, amb una meritòria tercera plaça, on ha lluitat fins el final per entrar a la Final Four, tot i que no volia pujar de categoria. A la B s'hi viu bé!

El Castellar i el Prat B jugaran la final four, a la pista del Castellar, amb els dos equips de l'altre grup, el B1. El Calafell acaba amb setze victòries i dos empats. Però, sent l'equip més golejador del grup B2, amb 148 gols a favor.

Romario acaba màxim golejador del campionat, amb 44 gols, en 17 partits, amb una mitjana de 2,59 gols per partit. El golejador calafellenc ha empatat amb Ferran Maqueda (GEiEG) i Oriol Morell (Sant Just).