diumenge, 15 de desembre del 2019

Marta Zapata, or a Catalunya i bronze a Espanya Aleví, en figures obligatòries

Publicada l'1 de febrer del 2002, al Diari del Baix Penedès

L'any 2002, començava amb la Copa President del 2001, disputada a Alcanar, ajornada pel temporal de neu. El Club Patí Calafell tornava a escalar una posició, en la classificació final, quedant en tercer lloc. Marc Ventosa va ser el guanyador, en categoria Juvenil. Laura Zapata va ser segona, en categoria Cadet. Cristina Sans va ser tercera, en categoria Infantil. Marta Zapata va ser segona, en categoria Debutants.


Invitacions a la Nit del Patinatge Català, cedides per Marian Peeters

El vuit de març, es va celebrar la nit del Patinatge Català, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge, a l'hotel Barceló Sants de Barcelona. Hi van assistir com a premiada, la patinadora Emma De Bargas, i com a representant del club, la presidenta Marian Peeters.

Portada del programa de mà dels Jocs Esportius, cedit per Marian Peeters

Els diferent Consells Esportius de les comarques de Tarragona van organitzar la fase territorial dels Jocs Esportius en edat escolar, conjuntament amb l'Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Aquests jocs, incorporaven moltíssimes modalitats esportives, entre les quals hi havia el Patinatge. La fase final de Patinatge Artístic es celebraria al pavelló del Club d'Esports Vendrell, el 18 de maig del 2002.

Publicada el 18 de març del 2002, al Diari de Tarragona

Publicada el 18 de març del 2002, al diari El Punt

El cap de setmana del 16 i el 17 de març, es va disputar el Campionat Provincial de la categoria Júnior, en el pavelló del Reus Deportiu. L'equip local va dominar el campionat, però les patinadores calafellenques, Aina Lluch i Emma De Bargas, es van imposar en la categoria Júnior i Sènior, respectivament, en la modalitat de figures obligatòries. A més, Aina Lluch va ser la primera en la Combinada, en la seva categoria.


Publicada el 10 de maig del 2002, al Diari del Baix Penedès

Aina Lluch va competir en el Campionat de Catalunya Júnior, celebrat a Cambrils, els dies 11 i 12 de maig. D'altra banda, el mateix cap de setmana, es disputava la prova de Debutants, a Alcover, on el C.P. Calafell hi presentava quatre patinadores.

Publicada el 17 de maig del 2002, al Diari del Baix Penedès

Aina Lluch va ser onzena, en el Campionat de Catalunya Júnior, en la modalitat de figures obligatòries. No va poder classificar-se pel Campionat d'Espanya de Bezana (Cantàbria).


Publicada el 22 de març del 2002, a El 3 de VUIT

Fitxa Federativa d'Emma De Bargas, en la categoria Sènior de l'any 2002, cedida per ella mateixa

Emma De Bargas va ser tercera, Judit Guasch va quedar en sisè lloc i Núria Rovirosa per darrera seu, en setena posició, en Lliure, en el Campionat Territorial. Marta Fuster es va lesionar i no va poder competir, en la categoria Júnior. Emma De Bargas va ser primera en figures obligatòries.

Programa de mà del Campionat de Catalunya Sènior, cedit per Marian Peeters

Acreditació de patinadora del Campionat de Catalunya Sènior, cedida per Emma De Bargas

Participants en el Campionat de Catalunya Sènior, cedida per Marian Peeters

Publicada el 26 d'abril del 2002, a El 3 de VUIT

Judit Guasch i Núria Rovirosa van participar en el Campionat de Catalunya Sènior, disputat a la localitat de Llagostera, el 20 i el 21 d'abril. Emma De Bargas no ho va poder fer, per lesió. Judit Guasch va quedar en desè lloc, en Lliure, classificant-se pel Campionat d'Espanya. Rovirosa va quedar en el lloc disset.

Programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, cedit per Marian Peeters

El Campionat es va celebrar a Reus, el 19 i el 20 de juliol. Hi van participar un total devint-i-vuit patinadores i dinou patinadors. En categoria femenina, hi havia dotze patinadores catalanes, sis madrilenyes, tres gallegues, dues asturianes, una andalusa, una aragonesa, una canària, una de Cantàbria i una de Castella-Lleó.

Publicada el 26 de juliol del 2002, al Diari del Baix Penedès

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior en Individual Femení del 2002

La participació de Judit Guasch, en el Campionat d'Espanya Sènior, no va ser prou lluïda. Va quedar en vintè lloc, tot i que li va servir d'experiència pel futur. Sílvia Nogales (Esplugues de Llobregat) va ser la guanyadora, en categoria femenina.


Publicada el 12 d'abril del 2002, a El 3 de VUIT

Laura Zapata i Marc Ventosa aconseguien vèncer en el Campionat Territorial, en la categoria Juvenil. Ventosa va guanyar en totes les modalitats. Zapata va ser primera en figures obligatòries i setena en Lliure. Els dos van classificar-se pel Campionat de Catalunya que es faria a Cambrils, en el mes de maig.

Publicada el 24 de maig del 2002, a El 3 de VUIT

Publicada el 24 de maig del 2002, al Diari del Baix Penedès

Marc Ventosa va ser tercer en figures obligatòries i cinquè en Lliure, en el Campionat de Catalunya Juvenil, celebrat a La Garriga, els dies 18 i 19 de maig. Això li va donar la classificació pel Campionat d'Espanya. Laura Zapata no va poder acabar, per lesió.

Publicada el 12 de juliol del 2002, al Diari del Baix Penedès

Classificació del Campionat d'Espanya Juvenil en Individual Masculí del 2002

La setena posició va aconseguir Marc Ventosa, en el Campionat d'Espanya Juvenil, celebrat a Pinseque (Aragó), entre els divuit participants de tot l'Estat. Va ocupar la mateixa posició en el Lliure, el Programa Curt i el Programa Llarg.


Publicada el 19 d'abril del 2002, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 19 d'abril del 2002, al Diari del Baix Penedès


Els dies 13 i 14 d'abril, es va disputar el Campionat Territorial de les categories Aleví i Infantil, a Reus. Marta Zapata va aconseguir passar al Campionat de Catalunya que es faria a Bell-Lloc. Zapata va ser primera en figures obligatòries i tercera en Lliure.

Programa de mà del Campionat de Catalunya Aleví, cedit per Marian Peeters



Publicada el 27 de setembre del 2002, a El 3 de VUIT

El cap de setmana del 21 i el 22 de setembre, es disputava el Campionat de Catalunya de la categoria Aleví, al pavelló poliesportiu de Bell-Lloc (Lleida). Marta Zapata va quedar campiona, en la modalitat de figures obligatòries, fet que li va permetre anar al Campionat d'Espanya.

Cartell del Campionat d'Espanya Aleví 2002

Publicada el 18 d'octubre del 2002, en el Diari del Baix Penedès

Classificació del Campionat d'Espanya Aleví en Individual Femení del 2002

En el Campionat d'Espanya Aleví, celebrat a Palau de Plegamans, el cap de setmana de l'11 al 13 d'octubre, Marta Zapata va ser tercera en figures obligatòries. Aquest èxit li suposava el reconeixement mediàtic en els mitjans comarcals.

Publicada el 26 d'abril del 2002, al diari El Punt

El cap de setmana del 27 i el 28 d'abril, Calafell acolliria el Campionat Territorial de la categoria Cadet. Les patinadores calafellenques participants van ser Paula Gayo, Sàskia De Bargas i Alba Torà.

Sàskia De Bargas i Paula Gayo, segona i tercera en Combinada. Foto cedida per Paula Gayo

Sàskia De Bargas i Paula Gayo, primera i segona en Figures Obligatòries. Foto cedida per Paula Gayo

àskia De Bargas i Paula Gayo, primera i segona en Figures Obligatòries. Foto cedida per Paula Gayo

Les patinadores calafellenques, desfilant. Foto cedida per Paula Gayo

Participants en el Campionat Territorial de Calafell. Foto cedida per Paula Gayo

Publicada el 2 de maig del 2002, a El 3 de VUIT

Paula Gayo i Sàskia De Bargas van aconseguir la classificació pel Campionat de Catalunya de la categoria Cadet. Sàskia va guanyar en la modalitat d'Escola i va ser setena en Lliure, donant-li el segon lloc en la Combinada. Paula va ser segona en figures obligatòries, quedant tercera en la Combinada. El Campionat de Catalunya Cadet es va celebrar a Santa Coloma de Farners, els dies 8 i 9 de juny.


Aquí podeu veure el vídeo gravat i editat per Bonavista Vídeo, en motiu del 50è aniversari del Club Patí Calafell, el 9 de juny del 2002.

Publicada el 21 de juny del 2002, a la pàgina 36 del Diari del Baix Penedès

El 15 de juny, Mont-Roig del Camp va acollir el Campionat Interclubs comarcal de patinatge artístic. Hi van participar set clubs: el C.P. Mont-Roig, el C.P. Cambrils, el C.P. Pla de Santa Maria, el C.N. Reus "Ploms", el C.E. Vendrell, el C.P. Llorenç i el C.P. Calafell.

Melanie Lauritzen, al tercer lloc del podi. Foto cedida per Marian Peeters

Tània Díaz va ser la campiona, en la primera prova de Debutants. Melanie Lauritzen va quedar en tercer lloc i va pujar al podi, també.

Anna Sans, en el segon lloc del podi. Foto cedida per Marian Peeters

Anna Sans va ser segona, en la prova d'Iniciació. Rebeca Franquesa (C.P. Cambrils) va ser la campiona.

Daniel Córcoles, únic participant en Debutants. foto cedida per Marian Peeters

Daniel Córcoles va ser l'unic participant en la tercera prova de Debutants.

Joel Garrido i Izhan Dote, al podi. Foto cedida per Marian Peeters

Joel Garrido i Izhan Dote van ser primer i segon, en la segona prova de Debutants.

Programa de mà de la Nit de l'Esport, cedit per Marian Peeters

El 27 de setembre es va celebrar la nit de l'Esport del Vendrell i del Baix Penedès, a l'Auditori Pau Casals (Sant Salvador, El Vendrell). Ho organitzava l'ajuntament del Vendrell i el Consell Esportiu del Baix Penedès. Per la secció de Patinatge del Club Patí Calafell, va ser premiat Marc Ventosa, per la seva dedicació i esforç.

Podi de la prova de Debutants, celebrada al pavelló del C.N. Reus "Ploms". Foto cedida per Marian Peeters

Les instal·lacions del C.N. Reus "Ploms" van acollir la tercera convocatòria de la primera prova de Debutants. El Club Patí Calafell també va recollir alguns èxits.

Portada del programa de mà del Campionat de Tardor, cedit per Marian Peeters

Paula Gayo, al Campionat de Tardor de La Pobla de Mafumet. Foto cedida per ella mateixa

Paula Gayo i Sàskia De Bargas, al Campionat de Tardor de La Pobla de Mafumet. Foto cedida per Paula Gayo

Publicada l'1 de novembre del 2002, a la pàgina 28 del Diari del Baix Penedès

El 27 d'octubre es va celebrar el Trofeu de Tardor, al pavelló de La Pobla de Mafumet. 
En el programa curt: en la categoria Júnior, Marta Fuster va ser la primera; en la categoria Cadet, Sàskia De Bargas va ser segona i Paula Gayo va quedar en tercer lloc; en la categoria Juvenil, Laura Zapata va ser cinquena. Però, després del programa llarg, van variar algunes posicions: Marta Fuster va mantenir el primer lloc, aconseguint el campionat; Sàskia va ser cinquena i Paula va caure al dotzè lloc; Laura Zapata va ser quarta. També, hi va participar Emma De Bargas, sent la única patinadora Sènior.

Publicada el 29 de novembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

El 23 i el 24 de novembre es va celebrar el Campionat de Debutants, a la pista del Pla de Santa Maria. Míriam Musté va ser la campiona, en les dues modalitats de Lliure i figures obligatòries.

Publicada el 13 de desembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

Emma De Bargas i Marta Fuster, amb la seva entrenadora, Marta Vera. Foto cedida per Emma De Bargas


Emma De Bargas i Marta Fuster, amb la seva entrenadora, Marta Vera. Foto cedida per Emma De Bargas

Emma De Bargas va ser primera en Lliure, en el podi d'Andorra. Foto cedida per Emma De Bargas

Emma De Bargas i Marta Fuster, a Andorra. Foto cedida per Emma De Bargas

D'altra banda, Emma De Bargas i Marta Fuster viatjarien a Andorra, a disputar la Copa Catalana, en categoria Sènior i Júnior, respectivament. Emma De Bargas va ser primera classificada, en la modalitat de Lliure.

Míriam Musté i Paula Gayo, a la Copa President de Cambrils. Foto cedida per Paula Gayo

Míriam Musté i Paula Gayo, a la Copa President de Cambrils. Foto cedida per Paula Gayo

Publicada el 20 de desembre del 2002, a El 3 de VUIT

El cap de setmana del 14 i el 15 de desembre, a Cambrils, es va disputar la Copa President, anomenada, per primer cop, Eladi Bergadà. Pel C.P. Calafell, hi van participar Daniel Córcoles, Izhan Dote, Marta València, Míriam Musté, Marta Zapata, Paula Gayo, Sàskia De Bargas, Laura Zapata, Marc Ventosa, Marta Fuster, Núria Rovirosa i Judit Guasch.

Classificació de la Copa President

La secció de patinatge artístic va aconseguir superar la tercera posició, assolida al gener, en l'edició anterior de la Copa President. Amb cent setanta-quatre punts va assolir el segon lloc, per darrera del Reus Deportiu. Era la millor classificació de la secció. Durant cinc anys, havia anat escalant una posició en la classificació general de la Copa President.

Míriam Musté i Paula Gayo, en el podi de la Copa President de Cambrils. Foto cedida per Paula Gayo

Míriam Musté i Paula Gayo, en el podi de la Copa President de Cambrils. Foto cedida per Paula Gayo

Paula Gayo, sisena en Lliure. Foto cedida per ella mateixa

Publicada el 20 de desembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

La secció va aconseguir pòdiums individuals: Paula Gayo va ser campiona i Míriam Musté va ser segona en Debutants femení; Daniel Córcoles va ser primer, en Debutants masculí; Marc Ventosa va guanyar, en la categoria Juvenil; Marta Fuster va ser tercera, en Júnior femení; Judit Guasch va ser tercera, en Sènior femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada