dimarts, 24 de desembre del 2019

El Catalunya-Itàlia tanca els actes del cinquanta aniversari


A la temporada 2003/04, el DOC C.P. Calafell militava a la Primera Catalana. El primer equip estava entrenat per Juan Manuel Espinosa. La plantilla la formaven Fermí Ortega, Enric Fontanillas, David Aguilar, Jordi Bertran, Javier García, David González, Sergi Hernàndez, Javier Luna i Javier Martínez. També, hi van jugar Rafel Solé i Aitor Fonollosa.



El segon equip estaria entrenat per Roc Mestres, qui també entrenaria els equips més petits del club (escola, prebenjamí i benjamí). L'entrenador de l'equip Juvenil seria Anacleto Àvila.

Publicada l'1 d'agost del 2003, a El 3 de VUIT

Aquella temporada va destacar pel partit que tancava els actes del cinquanta aniversari del Club Patí Calafell, enfrontant les seleccions de Catalunya i Itàlia. 


Publicada l'1 d'agost del 2003, al Diari del Baix Penedès

El 26 de juliol del 2003 es presentava el partit, a les Dependències Municipals de la Platja de Calafell. A la presentació del duel hi van assistir el Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Josep Maldonado; el President de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana; el President de la Federació Territorial de Patinatge, Benedicte Piqué; l'alcalde de Calafell, Joan Maria Triadó; i el President del Club Patí Calafell, Ramon Ferré.




El partit es va anunciar pel dia 20 de setembre del 2003, al Pavelló Joan Ortoll. L'enfrontament seria emès per Televisió de Catalunya, TV3, qui va condicionar la data. El partit formaria part de la preparació de la selecció italiana pel Mundial de Portugal.

Publicada el 19 de setembre del 2003, a El 3 de VUIT

La selecció catalana estaria entrenada per Jordi Camps, qui havia fitxat pel Club Hoquei Lloret, en aquella temporada.




Publicada el 15 de setembre del 2003, al Diari de Tarragona

La selecció catalana estava formada per Jaume Llaverola, Víctor Agramunt, David Busquets, David Cáceres, Ivan Tibau, Miquel Plaza, Pere Vàries, Joan Freixas, Xavier Brichs i Xavi Caldú.

Publicada el 20 de setembre del 2003, a El PUNT

La selecció italiana estaria formada per Cunnegatti, Bresciani, Salsi, Rigo, Alberto Michielon, Alessandro Michielon, Orlandi, Alessandro Bertolucci, Mirko Bertolucci i Antezza. L'entrenador ser en Carlos Dantas.










Jugadors de la selecció italiana i del DOC Calafell

El DOC Calafell va aprofitar per a fer la presentació, amb un partit amistós, amb la selecció italiana, el dijous 18 de setembre. Els joves jugadors calafellencs van poder gaudir del joc amb uns dels millors jugadors del món. Itàlia va guanyar per un contundent 0 a 12.


Publicada el 19 de setembre del 2003, al Diari del Baix Penedès

Després del partit entre les seleccions d'Itàlia i de Catalunya, el Calafell disputaria un nou partit amistós, davant la selecció xilena. Xile era la segona potència sud-americana i, també, s'estava preparant pel Mundial de Portugal, al CAR de Sant Cugat.

Publicada el 21 de setembre del 2003, al Diari AVUI

Publicada el 21 de setembre del 2003, al Diari AVUI

Publicada el 21 de setembre del 2003, a El Mundo Deportivo

Publicada el 21 de setembre del 2003, al Diari de Tarragona



Publicada el 21 de setembre del 2003, al Diari de Tarragona





Publicada el 21 de setembre del 2003, al diari EL PUNT

Un solitari gol de penal, marcat per Xavi Caldú, va donar la victòria a Catalunya, davant la selecció italiana. Més de mil espectadors van omplir, de gom a gom, el Pavelló Joan Ortoll per a veure l'enfrontament.




Publicada el 21 de setembre del 2003, al diari EL PUNT

El partit va servir per a reivindicar l'oficialitat de les seleccions catalanes. L'hoquei era un dels esports on es va estar més a prop d'aconseguir-ho.




En acabar el partit, el Club Patí Calafell va fer entrega d'uns obsequis, com a agraïment, a les dues seleccions.




Jugadors de la selecció xilena i del DOC Calafell

Publicada el 26 de setembre del 2003, a El 3 de VUIT

Després del Catalunya-Itàlia, es va disputar el partit entre el DOC Calafell i la selecció xilena. El conjunt local es va fer amb la victòria, per 6 a 2. Pel Calafell van jugar Fermí Ortega, Jordi Bertran, David Aguilar, Sergi Hernàndez, Javi Luna, Javi Martínez, Xavier Garcia, Enric Fontanillas i Albert Català.





Publicada el 26 de setembre del 2003, al Diari del Baix Penedès

Per la selecció xilena, hi jugaven Rodrigo Quintanillas, Pablo Jara, Diego Jiménez, Juan Pablo Díaz, Jorge Delgado, Mauricio Smith, Daniel Díaz, Rómulo Vargas, Gonzalo Andrade i Osvaldo Rodríguez.

























D'aquesta manera, el Club Patí Calafell posava punt i final als actes commemoratius del cinquantè aniversari del club. La presència de la selecció catalana, la selecció d'Itàlia i la selecció de Xile va ser un gran colofó final pel mig segle de vida de l'entitat.


El primer equip del DOC Calafell, amb la segona equipació

En la temporada 2003/04, el primer equip del Club Patí Calafell va ser vuitè, en el campionat de Primera Catalana. Van aconseguir l'ascens el C.E. Vendrell i l'H.C. Piera. Van baixar de categoria el Sant Cugat, el Sícoris Club, el Sants-Montjuic, el Casal l'Espluga i el Casal Montblanquí.



El Calafell va aconseguir marcar cent setanta-un gols i en va encaixar cent trenta. Va sumar un total de trenta-vuit punts, guanyant disset partits i empatant quatre enfrontaments.


El màxim golejador va ser Javi Luna, amb trenta-quatre gols. El va seguir d'aprop Javi Martínez, amb trenta-tres gols. Javi Garcia en va fer trenta-un. Això és una demostració de l'alt poder ofensiu del conjunt verd-i-blanc, en aquella temporada.


Publicada el 19 de setembre del 2003, a El 3 de VUIT

La primera jornada del Campionat de lliga coincidia amb el partit entre la selecció de Catalunya i la d'Itàlia. Per tant, es va haver d'avançar el primer partit entre el DOC Calafell i el Casal Montblanquí. Els locals havien jugat un amistós, el dia abans, amb la selecció italiana.

Publicada el 26 de setembre del 2003, al Diari del Baix Penedès

En la primera jornada, el Calafell apallisa el Casal Montblanquí (12-2) i suma els tres primers punts del campionat. Van marcar Javi Garcia (4), Sergi Hernández (3), David Aguilar (2), Javi Luna (2) i Javi Martínez.

Publicada el 3 d'octubre del 2003, al Diari del Baix Penedès

En la segona jornada, el Calafell torna a repetir una dotzena de gols, davant el Sícoris de Lleida, i es col·locava líder de la classificació. Javi Marínez (4), Javi Garcia (3), Luna (2), González, Fonollosa i Aguilar eren els golejadors.

Publicada el 17 d'octubre del 2003, al Diari del Baix Penedès

En la tercera jornada, el Calafell guanya el Sant Just (5-4) i segueix líder. A la quarta, segueix la ratxa de victòries, guanyant el Casal l'Espluga (1-3), a domicili. Els golejadors van ser Javi Luna i Javi Garcia (2).

Publicada el 24 d'octubre del 2003, al Diari del Baix Penedès

En la cinquena jornada, el Calafell ajorna el partit davant el Noia. El següent partit seria davant l'etern rival, el Club d'Esports Vendrell.


Publicada el 31 d'octubre del 2003, al Diari del Baix Penedès

La visita al pavelló del Club d'Esports Vendrell acaba en la primera derrota del Calafell, per 6 a 2. Els gols de Javi Garcia i Javi Martínez no van servir per a puntuar.


Publicada el 7 de novembre del 2003, al Diari del Baix Penedès

El Calafell empata, a casa, amb l'Andorra. Els golejadors eren Sergi Hernández (2) i Javi Garcia. I, també, derrota al Noia, per 3 a 2, amb gols de David Aguilar, Javi Luna i Javi Garcia.




Publicada el 14 de novembre del 2003, al Diari del Baix Penedès

El Calafell és castigat amb sis penals, a Vilafranca, i acaba perdent per 7 a 4. Els gols de Javi Garcia (2), Javi Luna i David Aguilar no van servir per a sumar cap punt.



Publicada el 21 de novembre del 2003, al Diari del Baix Penedès

Però, la visita del Riudebitlles torna a servir al Calafell per a recuperar sensacions, guanyant per set a quatre, amb un hat trick de Javi Martínez.

Publicada el 28 de novembre del 2003, al Diari del Baix Penedès

El desplaçament a Juneda acaba en derrota (4-2). El Calafell era sisè, en la classificació provisional.

Publicada el 5 de desembre del 2003, a El 3 de VUIT

El Calafell treu els tres punts en el desplaçament a la pista del Sants-Montjuïc, guanyant per 2 a 4. Els golejadors van ser Aguilar, Luna, Hernández i Martínez.

Publicada el 12 de desembre del 2003, a El 3 de VUIT

El Piera treu un empat a tres gols del Pavelló Joan Ortoll. Els gols calafellencs els van marcar Javi González i Sergi Hernández (2).


Publicada el 19 de desembre del 2003, a El 3 de VUIT

Una nova victòria a Mollerussa (4-6), donava els tres punts al Calafell, en un desplaçament complicat. Javi Martínez obria el marcador. Però, Javi Gonzàlez seria qui faria un hat trick. Els gols de Bertran (2) completaven el marcador.


Publicada el 19 de desembre del 2003, a El 3 de VUIT

El conjunt de Segona Catalana guanyava a Mollerussa (6-4), amb gols de Solé (2), Aitor (2) i Saladié (2).


Publicada el 26 de desembre del 2003, a El 3 de VUIT

Publicada el 16 de gener del 2004, al Diari del Baix Penedès

Abans de l'aturada nadalenca, el Calafell perdia 5 a 4, a la difícil pista del Reus Deportiu. El conjunt local s'havia avançat amb un clar 4 a 0 que va resultar insalvable.







Publicada el 2 de gener del 2004, a El 3 de VUIT

Els equips alevins, infantils i juvenils del Club Patí Calafell es van classificar per a la fase Preferent dels Campionats de Catalunya.



Publicada el 16 de gener del 2004, a El 3 de VUIT

En el primer partit de l'any 2004, el Calafell derrota el Sant Cugat (4-5), a domicili, i segueix en cinquena posició.




Publicada el 23 de gener del 2004, al Diari del Baix Penedès

El DOC Calafell va rebre el Sant Ramon de Vilafranca i va guanyar amb comoditat (6-2). Amb aquest resultat es col·locava quart, en la classificació del campionat.

Publicada el 30 de gener del 2004, al Diari del Baix Penedès

En l'últim partit de la primera volta, el DOC Calafell treia els tres punts de la difícil pista del Pla de Santa Maria (4-7). Els golejadors van ser Javi Luna (2), Javi Martínez (2) i Javi Garcia (2).


Publicada el 30 de gener del 2004, al Diari del Baix Penedès

En el desplaçament a Montblanc, el Calafell golejava el cuer (2-15). No hi va haver rival per a un Calafell molt superior.



Publicada el 6 de febrer del 2004, al Diari del Baix Penedès

El segon partit de la segona volta del campionat va acabar en una altra golejada (11-8), al Pavelló Joan Ortoll, davant del Sícoris.


Publicada el 20 de febrer del 2004, al Diari del Baix Penedès

El desplaçament a Sant Just va ser difícil i el Calafell va aconseguir arrencar un empat a un gol. L'autor del gol calafellenc va ser Javi Garcia.

Publicada el 27 de febrer del 2004, al Diari del Baix Penedès

La visita del Casal L'Espluga va ser plàcida pel calafell, aconseguint una nova golejada (11-3), amb gols de Javi Martínez (4), Javi Garcia (3), Rafel Solé (2), Bertran i Luna.

Publicada el 5 de març del 2004, al Diari del Baix Penedès

Una derrota contundent, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní (7-2), atura la ratxa guanyadora del Calafell. Els gols de Garcia i González no van servir per a res positiu. El Vendrell i el Calafell estaven empatats a trenta-un punts, en la classificació.








Publicada el 12 de març del 2004, al Diari del Baix Penedès

Amb l'empat a la classificació, va arribar el derbi davant el Vendrell. El conjunt visitant es va endur la victòria, 2 a 3. Hernández i Luna van fer els gols locals.


Publicada el 19 de març del 2004, al Diari del Baix Penedès

El desplaçament a Andorra no va ser positiu pel Calafell, encaixant una nova derrota (5-2). González i Solé van ser els golejadors visitants.




Publicada el 26 de març del 2004, al Diari del Baix Penedès

La visita del Vilafranca acaba en empat i, indirectament, el Calafell ajuda al Vendrell. En la classificació, el Calafell és cinquè.



Publicada el 16 d'abril del 2004, al Diari del Baix Penedès

Una nova derrota davant del Juneda (3-5) deixa sense opcions al Calafell.



Publicada el 23 d'abril del 2004, al Diari del Baix Penedès

La visita del Sants-Montjuïc serveix per a veure una golejada (10-2), davant un equip condemnat al descens.




Publicada el 30 d'abril del 2004, al Diari del Baix Penedès

El colíder guanya (7-2) a un Calafell tocat. El Sant Just atrapa el Calafell, en el sisè lloc.

Publicada el 7 de maig del 2004, al Diari del Baix Penedès

El desplaçament a Riudebitlles acaba en derrota (4-3). Però, la visita del Mollerusa li permet tornar a guanyar per idèntic resultat (4-3).

Publicada el 14 de maig del 2004, al Diari del Baix Penedès

El Calafell cau davant el Reus Deportiu, 1 a 5. Els reusencs van ser molt superiors.



Publicada el 21 de maig del 2004, a El 3 de VUIT

Una victòria davant el Sant Cugat (8-5) deixa bon sabor de boca.


Publicada el 28 de maig del 2004, al Diari del Baix Penedès

La derrota a Vilafranca, davant el Sant Ramon (4-3), i la derrota davant el Pla de Santa Maria (2-3), en l'últim partit, fan que el Calafell acabi en vuitena posició el campionat.

Publicada el 3 de juny del 2004, al Diari del Baix Penedès
La base del club seguia apretant fort i obrint les portes als més menuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada