dijous, 19 de desembre del 2019

Ramon Ferré agafa el relleu a la Presidència del Club

Primer equip del C.P. calafell, en la temporada 2002/03

La temporada 2002/03 s'enceta amb il·lusions renovades, un nou patrocinador, un nou President i un clar objectiu de potenciar la base del club. José Manuel Espinosa assumia la direcció tècnica del primer equip i s'incorporaven al mateix el porter Eduard Ballester i els jugadors Xavier Ballart i Javi Luna.



Publicada el 7 de juny del 2002, a El 3 de VUIT

La incorporació de Ramon Ferré a la presidència del club, culminava una trajectòria de molts anys, en què havia desenvolupat tots els càrrecs possibles dins de l'entitat. Molts directius l'acompanyaven en el nou camí.




Publicada el 4 de juliol del 2002, al Diari del Baix Penedès

Tant el Club d'Esports Vendrell, amb Víctor Romagosa, com el Club Patí Calafell, amb Ramon Ferré, estrenaven presidents, en aquella temporada. La pedrera era l'objectiu prioritari del club, potenciant la presència en les escoles.






Publicada el 6 de setembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

El primer equip del Club Patí Calafell aconseguia un patrocinador, l'empresa local DOC Itàlia, per a tres temporades. Massimiliano Rebello i Roberto Rambaudi, propietaris de l'empresa, eren persones molt vinculades a l'esport local, concretament al bàsquet.

Publicada el 6 de setembre del 2002, a El 3 de VUIT

La presentació del primer equip va ser davant el Vilaseca, amb derrota per 3 a 10. El Club Patí Calafell tindria equips a totes les categories de la base, en aquella temporada.


Publicada el 6 de setembre del 2002, a la revista La Fura


Sergi Hernàndez i Xavi Solé van mostrar la nova indumentària del primer equip, en la presentació davant el Vilaseca.


El calafell va fer una temporada irregular, acabant en vuitena posició del campionat, amb trenta-dos punts. Va marcar cent setanta-dos gols i en va encaixar cent quaranta-vuit.


Van aconseguir l'ascens el Sitges i l'Igualada. Van perdre la categoria el Riudoms, el Molins de Rei, el Cornellà i el Bell-Lloc.


Sergi Hernàndez va ser el màxim golejador de l'equip, amb seixanta-tres gols. Xavi Ballart el va seguir, amb trenta-un gols.


Publicada el 27 de setembre del 2002, a El 3 de VUIT

En el primer partit de la temporada, el Piera va golejar (4-13), a domicili, al Calafell. Ballart (2), Hernàndez i García van marcar pels verd-i-blancs.

Publicada el 4 d'octubre del 2002, a El 3 de VUIT

El desplaçament a Sitges, també, va acabar en una nova derrota (8-4). El Calafell seguia cuer del campionat. Els gols de Ballart (2), García i Martínez no van servir per a treure cap punt.



Publicada l'11 d'octubre del 2002, a El 3 de VUIT

El DOC Calafell va empatar (3-3), a casa, davant el Juneda. Els gols de Hernàndez (29 i Ballart van servir per a sumar el primer punt. En la jornada següent, aconseguia una victòria (3-4), per la mínima, a la pista del Riudebitlles.


Publicada el 25 d'octubre del 2002, a El 3 de VUIT

Una còmoda victòria davant el Cornellà (6-2), deixava el Calafell desè, amb cinc punts. Els golejadors van ser Hernàndez (3), García, Martínez i Cano.

Publicada l'1 de novembre del 2002, a El 3 de VUIT

Publicada l'1 de novembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

El Calafell seguia sumant, aquest cop, a la pista del Bell-Lloc (4-4). Ja era vuitè a la classificació. Els autors dels gols van ser Xavier Ballart (3) i Jordi Cano.

Publicada el 8 de novembre del 2002, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 8 de novembre del 2002, a El 3 de VUIT

La visita del Molins de rei va acabar en una contundent golejada local (13-8). Sergi Hernàndez va arribar a marcar fins a vuit gols. Jordi Cano (2), Xavier Ballart (2) i Javi garcía marcarien la resta de gols.


Publicada el 15 de novembre del 2002, a El 3 de VUIT



Publicada el 15 de novembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

El desplaçament a la pista del Pla de Santa Maria acabaria en derrota (5-3), tot i mostrar un joc de lluita i intensitat. Tres gols de Sergi Hernàndez no van servir per a treure cap punt de la pista del Pla.


Publicada el 22 de novembre del 2002, a El 3 de VUIT



Publicada el 22 de novembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

El DOC Calafell goleja (8-1), al Riudoms. Sergi Hernàndez (3), Javi Martínez (2), Josep Costa, Javi Luna i Xavier Ballart van marcar els gols.

Publicada el 29 de novembre del 2002, a El 3 de VUIT


Publicada el 29 de novembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

La visita al Pavelló de Les Comes, a Igualada, va acabar en una nova derrota (5-3). Els gols de Javi Martínez, Xavier Ballart i Javi García no van servir per a puntuar.


Publicada el 6 de desembre del 2002, a El 3 de VUIT

La visita del Noia Freixenet suposa una altra derrota (2-3), per la mínima, al Pavelló Joan Ortoll. Els dos gols de Sergi Hernàndez van ser insuficients.





Publicada el 13 de desembre del 2002, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 13 de desembre del 2002, a El 3 de VUIT

El Calafell guanya (5-6), a domicili, al Caixa Penedès Vilafranca, i es recupera de les derrotes consecutives que havia sofert. Quatre gols de Sergi Hernàndez, un de Josep Costa i l'últim, i decisiu, marcat per Javi Luna van donar els tres punts a la capital de l'Alt Penedès.





Publicada el 27 de desembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

Una solvent i contundent victòria (4-11), al Palau d'Esports del Reus Deportiu, dóna tres punts importants al Calafell, per a mantenir-se a mitja taula.












Publicada el 29 de desembre del 2002, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 29 de desembre del 2002, a El 3 de VUIT

En el partit contra l'Andorra, es va invertir l'ordre en joc. El desplaçament, va ser favorable al Calafell que va guanyar per 2 a 6. Javi Luna, amb quatre gols, es va destapar com a golejador. Jordi Cano va fer els altres dos.

Publicada el 17 de gener del 2003, a El 3 de VUIT




Publicada el 17 de gener del 2003, al Diari del Baix Penedès

L'any 2003 començava amb una victòria, per la mínima (7-6), davant el Sants-Montjuïc. Quatre gols més de Javi Luna i tres de Sergi Hernàndez van donar la victòria al conjunt local.

Publicada el 17 de gener del 2003, al Diari del Baix Penedès

Els equips de la base treien bons resultats davant el Club Patí Sitges.



Publicada el 24 de gener del 2003, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 24 de gener del 2003, a El 3 de VUIT

La visita a Piera acaba en derrota visitant (6-3), tot i que el Calafell va remuntar un 2 a 0 a favor dels locals, amb dos gols d'Hernàndez i un de Ballart. En els últims deu minuts, el conjunt local va imposar el seu joc.

Publicada el 24 de gener del 2003, al Diari del Baix Penedès

Els equips de la base continuaven disputant els seus campionats, amb sort dispar.


Publicada el 31 de gener del 2003, a El 3 de VUIT

El Club Patí Sitges s'emporta els tres punts (3-7) del Pavelló Joan Ortoll. Javier Navarrete va ser la màxima figura del conjunt sitgetà, novament. Juanjo Ferrer l'acompanyava com a golejador visitant, amb tres dianes. Els gols locals els van marcar Ballart, Cano i García.


Publicada el 7 de febrer del 2003, a El 3 de VUIT

La visita a la pista del Juneda va suposar una nova derrota ajustada (7-6), pel Calafell. Costa, Martínez i García avançaven el Calafell, 0 a 3. Però, el conjunt local aconseguia donar la volta al marcador, 4 a 3. García i Martínez tornaven a donar avantatge als visitants. Però, el Juneda aconseguia empatar. El gol de García donava, de nou, superioritat en el marcador, 5 a 6. Però, els lleidatans no volien deixar escapar els tres punts, amb dos gols més.








Publicada el 14 de febrer del 2003, al Diari del Baix Penedès

Una altra vegada, per la mínima (4-5), el Calafell es queda sense puntuar. Al descans, el conjunt local dominava per 3 a 1. Però, els nervis i l'ansietat van poder, novament, amb el Calafell.







Publicada el 21 de febrer del 2003, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 21 de febrer del 2003, a El 3 de VUIT

El desplaçament a Cornellà, era una bona ocasió per a puntuar. Així ho va fer el Calafell (3-8). La golejada la van signar Costa (2), Luna (2), Ballart (2), Cano i Hernàndez.




Publicada el 28 de febrer del 2003, al Diari del Baix Penedès

El Calafell revifa, després de guanyar al Bell-Lloc (7-1), al Pavelló Joan Ortoll. Hernàndez (3), García (2), Ballart i Cano van ser els autors dels gols locals.




Publicada el 7 de març del 2003, al Diari del Baix Penedès

Una nova i contundent victòria (7-13), a domicili, a la pista del Molins de Rei, suposa sumar tres punts en la classificació i situar-se sisè. Cinc gols de Javi Luna, quatre de Sergi Hernàndez, tres de Xavi Ballart i un de Javi García completaven la golejada.

Publicada el 14 de març del 2003, a El 3 de VUIT

Publicada el 14 de març del 2003, al Diari del Baix Penedès

La victòria (4-2), davant el Pla de Santa Maria donava esperances d'ascens a l'equip local. Tres gols de Ballart i un de Javi Martínez feien possible sumar els tres punts.


Publicada el 21 de març del 2003, al Diari del Baix Penedès



El Calafell es posava quart, després de guanyar a domicili (7-8), al Riudoms.


Publicada el 28 de març del 2003, al Diari del Baix Penedès

La nova victòria (6-5), davant l'Igualada, al pavelló Joan Ortoll, mantenia les aspiracions d'ascens del Calafell. Els locals van remuntar un 3 a 5 en contra.





Publicada el 4 d'abril del 2003, al Diari del Baix Penedès

Però, la visita a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia va suposar una gerra d'aigua freda pels del Baix Penedès. La derrota (4-3), per la mínima, davant el Noia Freixenet l'allunyava de l'ascens.




Publicada l'11 d'abril del 2003, al Diari del Baix Penedès

El Calafell tornava a perdre (5-6), amb un equip de l'Alt Penedès. El Vilafranca s'enduia els tres punts del Pavelló Joan Ortoll.



Publicada el 18 d'abril del 2003, al Diari del Baix Penedès

També, l'Andorra arrencava la victòria (5-6) del Pavelló Joan Ortoll. Els verd-i-blancs dominaven el partit per 5 a 3, però van deixar escapar els tres punts.





Publicada el 2 de maig del 2003, al Diari del Baix Penedès

La visita del Reus Deportiu va suposar, pel Calafell, el retrobament amb la victòria (10-4). Sergi Hernàndez, amb cinc gols, va ser el màxim golejador de l'equip local. També, van marcar Ballart (2), Cano (2) i Luna.

Publicada el 9 de maig del 2003, a El 3 de VUIT


Publicada el 9 de maig del 2003, al Diari del Baix Penedès

En l'última jornada del campionat, el Calafell encaixava una derrota (6-3), a la pista del Sants-Montjuïc. Sergi Hernàndez (2) i Javi García van marcar els gols visitants. Finalment, el Calafell era vuitè.





La celebració dels cinquanta anys del club va portar a acollir la cloenda de les jornades d'iniciació, amb més de dos-cents nois provinents d'equips del Baix Penedès, Garraf, Anoia i Alt Penedès.

Equip Infantil del Club Patí Calafell, en la temporada 2002/03


L'equip Infantil del Club Patí Calafell anava fent camí en el Campionat B de Catalunya, aconseguint classificar-se per a la tercera ronda.


El Calafell eliminava el Caldes, guanyant (4-2) a l'anada i a la tornada (2-4). D'aquesta manera, es classificava per a la final, davant l'Horta, que es disputaria a Salt.


La victòria (2-3), en la final, davant de l'U.E. Horta, donava el Campionat B de Catalunya a l'Infantil del Calafell. L'equip estava integrat per Xavier Andreu Montoya, Marc Cañada, Oriol Palau, Israel Seoane, Daniel Sanz, Jaume Vives, Ferran Ortoll, Oriol Farré, Claudi Arjona i Josep Urgell.


La consecució del Campionat B de Catalunya tornava a donar una bona empenta a la base del club, després de molts anys sense assolir èxits.





Sense cap dubte, l'èxit aconseguit va donar peu a que el porter, Xavier Andreu Montoya, fos escollit per a la selecció de Catalunya Infantil que disputaria el torneig de seleccions autonòmiques, a La Corunya.


Selecció Catalana Infantil

La selecció catalana va ser primera del seu grup, derrotant a Euskadi (0-11) i a Madrid (6-0). Però, va perdre la final (2-1), amb Galícia, la selecció amfitriona del torneig.


La selecció que va quedar en tercer lloc va ser Astúries. Catalunya va ocupar el segon lloc del podi i Galícia el primer.

Publicada el 6 de juny del 2003, al Diari del Baix Penedès

La Trobada d'Hoquei base va servir per a tancar la temporada, a la base del club. El Samà, el Vilanova, el Riudebitlles i el Cambrils van acompanyar els equips de Calafell, en aquest torneig.

Publicada el 18 de juliol del 2003, al Diari del Baix Penedès

Novament, els veterans clausuraven un any d'entrenaments i amistosos, amb el tradicional torneig de la Festa Major. hi van participar el Vilanova, el Sant Ramon, el Vendrell, els amics de l'hoquei i dos conjunts de Calafell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada