diumenge, 8 de desembre del 2019

La primera dona Presidenta, Fina Orrit, tanca la seva etapa


Fina Orrit tancava el seu cicle com a primera dona Presidenta del Club Patí Calafell, era la temporada 2001/02. Ella va impulsar els actes del cinquanta aniversari del club que començarien en aquella mateixa temporada.

El primer equip militava a la Primera Catalana. Lucas Sorio era l'entrenador. Al primer equip s'hi van incorporar cinc jugadors, en aquella temporada. Eren David Parejo, Sergi Hernàndez, Jordi Cano, Rubén Ramírez i el porter Marc Ferrer. A més, es mantenien Josep Maria Solé, Josep Costa, Daniel Palau, Xavier Solé, Javi Garcia. També, hi va jugar Javi Martínez, Joan Raventós, Alexis Carreño i Sergi Sánchez, procedents de la base del club.

Publicada el setembre del 2001, a El 3 de VUIT

El mes de setembre es va disputar la XIV Torbada d'Hoquei Base Inglada&Gasull. El club comptava amb un equip d'escola, un benjamí, un aleví, un infantil, un Juvenil i un Júnior. Els equips de les categories base encetaven les competicions a la pista del Club d'Esports Vendrell. Eren entrenats per Roc Mestres, Daniel Palau, Jofre Vilà i Josep Maria Gustems.


El Calafell va ser cinquè, amb trenta-sis punts. Va marcar cent setanta-vuit gols i en va encaixar cent setanta-dos. Va ser l'equip més golejat del campionat i el tercer més golejador.


Sant Feliu i Llista Blava pujaven de categoria, en el grup A. Tordera i Caldes ho feien en el grup B. Baixaven a Segona Catalana el Capellades, el Vilaseca i el Ribes, en el grup A. En el grup B, baixaven Manlleu, Sant Just i Sant Feliu B.


Sergi Hernàndez va ser el màxim golejador de l'equip, amb quaranta-cinc gols. El va seguir David Parejo, amb trenta-sis gols.


Publicada el 28 setembre del 2001, a El 3 de VUIT

Publicada el 28 setembre del 2001, a El 3 de VUIT

La temporada va començar amb un trepidant derbi que va acabar en empat a cinc gols. El calafellenc, Josep Solé, jugava a les files del Vendrell, en aquella temporada. Els gols calafellencs van ser marcats per Parejo (3) i Cano (2).


Publicada el 5 d'octubre del 2001, a El 3 de VUIT

En la segona jornada, el derbi davant el Vilaseca acaba en victòria verd-i-blanca, al pavelló Joan Ortoll (8-5). Els gols van ser marcats per Parejo (4), Hernàndez (2), Xavi Solé i Javi García.


Publicada el 12 d'octubre del 2001, a El 3 de VUIT

La primera derrota arriba a la pista del Beta Blava de Lleida (11-5). Els lleidatans engalten una sonora golejada als verd-i-blancs. Al descans, el marcador era de 6 a 0 pels locals.


Publicada el 12 d'octubre del 2001, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 19 d'octubre del 2001, a El 3 de VUIT

Una nova victòria (7-4), al pavelló Joan Ortoll, davant el Juneda, permet sumar els tres punts al Calafell i situar-se sisè, en la classificació provisional. Els gols van ser marcats per Hernàndez (3), Cano (2), Parejo i Xavi Solé. Els locals van remuntar un 1 a 3 en contra.


Publicada el 26 d'octubre del 2001, a El 3 de VUIT

Victòria a domicili (5-6), davant el Capellades. Al descans, el Calafell guanyava 1 a 5. Finalment, es va relaxar i l'equip local va estar a punt d'empatar. Els gols els van marcar Parejo (2), Hernàndez (2), Javi García i Xavier Solé.


Publicada el 2 de novembre del 2001, a El 3 de VUIT

El Calafell suma els tres punts (6-4), en la visita del Ribes al Pavelló Joan Ortoll. Els locals van disposar d'un 3 a 0 al descans. Els golejadors van ser Hernàndez (3), Xavi Solé, Daniel Palau i Javi García.


Publicada el 9 de novembre del 2001, a El 3 de VUIT

La visita al pavelló de Les Comes d'Igualada va acabar en empat a tres gols. Hernàndez, Solé i Parejo van ser els golejadors visitants.



Publicada el 16 de novembre del 2001, a El 3 de VUIT

un nou empat, aquest cop a quatre gols, rebent el Bell-Lloc, permet sumar un punt més al Calafell i es manté cinquè. Els gols van ser marcats per Hernàndez (2), Ramírez i Parejo.

Publicada el 23 de novembre del 2001, a El 3 de VUIT



Publicada el 23 de novembre del 2001, al Diari del Baix Penedès

La visita a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní acaba en una derrota per la mínima (4-3). Javi García (2) i Parejo van marcar pel Calafell, però no va servir per a sumar cap punt.


Publicada el 30 de novembre del 2001, al Diari del Baix Penedès

El Calafell goleja al Vilafranca (12-59 i s'endú el derbi del Penedès. El màxim golejador va ser David Parejo, amb cinc gols. Cano i Hernàndez en van fer tres cadascun. L'altre golejador va ser Josep Costa.


Publicada el 7 de desembre del 2001, a El 3 de VUIT

El desplaçament, a la difícil pista del Sant Feliu, va acabar en empat a set gols. García (3), Parejo (2), Martínez i Cano van ser els golejadors visitants. Sergi Sánchez debutava a la porteria verd-i-blanca.


Publicada el 14 de desembre del 2001, a El 3 de VUIT

El Calafell segueix sumant (3-2), en la visita del Riudebitlles. Parejo, Javi García i Hernàndez van ser els golejadors locals.




Publicada el 28 de desembre del 2001, a El 3 de VUIT

En l'últim partit de l'any 2001, el Calafell va treure els tres punts del Palau d'Esports de Reus, davant el Reus Deportiu (4-7). Sergi Hernàndez va marcar cinc gols, Xavi Solé i Jordi Cano van fer els altres dos.


Publicada el 18 de gener del 2002, a El 3 de VUIT

En la visita del Molins de Rei, el calafell va sumar els tres punts (5-3). Els gols van ser de Javi García (2), Parejo (2) i Alexis. En l'últim partit de la primera volta, el Calafell va ser derrotat (4-3) a Cornellà, per la mínima.



Publicada el 25 de gener del 2002, a El 3 de VUIT

En el primer partit de la segona volta del Campionat, el Calafell s'endú el derbi del Baix Penedès, al derrotar al Vendrell (3-2), per la mínima. Jaume Jané i Jordi Cano van posar l'empat a un gol, en el marcador, al descans.

Publicada el 25 de gener del 2002, al Diari del Baix Penedès

En el segon temps, van marcar Josep Costa (2-1), Josep Solé (2-2) i Xavier Solé (3-2). El Calafell s'emportava els tres punts i es situava quart.


Publicada l'1 de febrer del 2002, a El 3 de VUIT

La victòria (3-6) a la pista del Vilaseca permetia mantenir-se quart, en la classificació, al Calafell. Tres gols de Jordi Cano completaven la victòria visitant. Els altres golejadors van ser Alexis, Solé i Parejo.


Publicada el 8 de febrer del 2002, a El 3 de VUIT

El porter Marc Ferrer fitxava pels Monjos. També, uns dies abans, havia deixat el club Rubén Ramírez. Fina Orrit anunciava que deixaria la presidència del club, després d'acabar els actes dels cinquanta anys del club.



Publicada el 15 de febrer del 2002, a El 3 de VUIT

La visita a Juneda acabaria en derrota (5-2). Javi García i Javi Martínez marcaven dos gols, insuficients per a puntuar.


Publicada el 22 de febrer del 2002, a El 3 de VUIT

La visita del Capellades, suposa el retrobament amb la victòria (8-5). Els gols de Parejo (5), Martínez (2) i Hernàndez van permetre sumar els tres punts i mantenir l'equip en la cinquena posició del campionat.


Publicada l'1 de març del 2002, a El 3 de VUIT

Van caldre vuit gols per a guanyar a la pista del Ribes (7-8). Els van marcar Javi García (3), Javi Martínez (2), Xavi Solé, Sergi Hernàndez i Alexis.


Publicada el 8 de març del 2002, a El 3 de VUIT

La visita de l'Igualada acaba en una nova victòria local (8-6), amb gols de Javi García (3), Parejo (2), Cano (2) i Sergi Hernàndez. Però, el Beta Blava de Lleida s'emportava els tres punts, amb el mateix resultat invers. Els gols de Sergi Hernàndez (4) i Jordi Cano (2) van ser insuficients.



Publicada el 15 de març del 2002, a El 3 de VUIT

La visita a Bell-Lloc acaba en victòria (5-6), davant un altre conjunt lleidatà. Tot i el 4 a 1, en el descans, el Calafell va saber remuntar el partit. Javi Martínez (2), Xavier Solé (2), David Parejo i Jordi Cano van ser els autors dels gols.



Publicada el 22 de març del 2002, a El 3 de VUIT

El Noia va tornar a desmostrar la seva superioritat, guanyant a domicili (3-8). El conjunt de l'Alt Penedès es va anticipar 0 a 7. Tres gols de Javi García, un d'ells de penal, van servir per a maquillar el resultat.


Publicada el 29 de març del 2002, a El 3 de VUIT

El Vilafranca venjava la derrota soferta al pavelló Joan Ortoll, amb una contundent victòria (8-4), davant el Calafell. Javi García (2), Alexis Carreño i Javi Martínez eren els golejadors.


Publicada el 12 d'abril del 2002, a El 3 de VUIT

El Sant feliu es va endur els tres punts de Calafell (7-9) i va mantenir el liderat. Tot i això, l'equip local va plantar cara i va estar a punt de donar un ensurt al millor equip del campionat.

Publicada el 12 d'abril del 2002, al Diari del Baix Penedès

Els set gols marcats per Hernàndez (4), Alexis Carreño, Xavier Solé i Jordi Cano no van servir per a puntuar, davant un rival molt difícil.

Publicada el 19 d'abril del 2002, al Diari del Baix Penedès

Deu gols van fer falta per a doblegar al Riudebitlles (9-10) i mantenir el cinquè lloc de la classificació. El Calafell va remuntar un 4 a 0 advers i es va posar per davant, 4 a 5.

Publicada el 26 d'abril del 2002, a El 3 de VUIT

El Calafell goleja al Cornellà (7-2), amb el debut de dos Juvenils. Rafel i Miquel Solé van jugar els primers minuts, amb el primer equip. La visita del Reus Deportiu acaba en derrota (8-11).


Publicada el 10 de maig del 2002, a El 3 de VUIT

En l'últim partit del campionat, el Calafell va caure golejat (14-8), a la pista del Molins de Rei. El Calafell era cinquè i el Molins de Rei quedava sisè, en el campionat, amb aquesta victòria.


L'equip Júnior del Club Patí Calafell, Gerard Tarriño, Jose, Javi Martínez, Òscar Vidal, Sergi Sánchez, Joan Raventós, Sergi Montesinos i Alexis Carreño. El delegat era en Joan Raventós.

Publicada el 12 de juliol del 2002, al Diari del Baix Penedès


















Publicada el 19 de juliol del 2002, al Diari del Baix Penedès

La temporada 2001/02 va acabar amb un espectacular torneig de Veterans, entre dos equips de Calafell, el C.E. Vendrell i el C.P. Vilanova. El bon ambient a la pista es va traslladar en bon joc. Els veterans del Calafell B van endur-se el torneig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada