divendres, 12 d’octubre del 2018

A punt de donar la sorpresa

C.P. Calafell - 2
C.H. Corbera - 5

Els veterans del Calafell van estar a punt de donar la sorpresa i classificar-se per a la final de la Supercopa 2018. El marcador no reflexa la igualtat que hi va haver en el partit davant el Corbera. A manca de 3:40 pel final, el marcador era de 2 a 3 pels visitants. No obstant, el Corbera va saber imposar el seu millor físic i ritme de joc per a eliminar al Calafell, combatiu i pacient.

Els dos equips van estar molts minuts amb respecte. Els visitants venien de derrotar al Barça (4-2) i al Mollet (6-0). Els locals havien eliminat al Malgrat, en els llençaments de faltes directes, després d'empatar a 6 gols.

El Corbera s'avançava en el marcador quan faltaven 8 minuts per al descans. Però, Javi Martínez "Romario" empatava de penal, a manca de quatre minuts. El Corbera aconseguia un gol d'avantatge, un minut més tard. Amb l'1 a 2 s'arribava al descans.

El segon temps començava amb un gran gol del Corbera, de xut per l'escaire. Palau no va poder fer res per a aturar-lo. No obstant, Epi marcava, a la mitja volta, des de la frontal de l'àrea, amb un xut a l'escaire, inapel·lable. Roger Torelló, sota els pals, no va poder evitar encaixar el segon gol a la porteria del Corbera.

Tot el segon temps va ser molt equilibrat, amb ocasions a ambdues porteries. Però, el Calafell s'anava carregant de faltes i s'anava cansant. Els minuts passaven i el Calafell arribava a la vuitena falta. Però, el Corbera sorprenia als locals, a manca de 3:40 pel final.

El Calafell havia demanat temps mort, degut al cansament físic. Van passar més de tres minuts de joc sense aturar-se. El Corbera sentenciava el partit, amb el quart gol, sortint per darrera la porteria i aixecant la bola amb una mà, al primer pal. A manca de dos minuts, amb el Calafell bolcat en atac, a la desesperada, el Corbera feia el 2 a 5 definitiu, aprofitant una sortida de la porteria de Palau.

Magnífic ambient en el sopar entre els dos equips, a "La Gran Muralla". El Corbera jugarà la final, el proper divendres 19 d'octubre, a la pista del Mollet, davant el 4 Vientos de Blanes.