diumenge, 4 de març del 2018

El Malgrat arrassa al Joan Ortoll

C.P. Calafell - 4
C.P. Malgrat A - 10

Els veterans del Malgrat no van deixar escapar cap punt, aquest cop, després de la sorpresa de la primera jornada, on el Calafell va empatar, de manera sorprenent, a la seva pista. Aquest cop, tot i que el Calafell va arrencar amb un 2 a 0, en els primers cinc minut, els del Maresme van apretar i van remuntar el partit, sense treva.

El Calafell arrencava el partit, amb un gol matiner de Javi Martínez "Romario", en el minut 1 de partit. Era el mateix davanter local qui feia el 2 a 0, en el minut 5 de joc. Els locals van disposar d'alguna ocasió més per a sorprendre al Malgrat, però sense fortuna. L'exporter del Montbui, Mir, "l'aranya negra", a la porteria del Malgrat va tenir una bona actuació.

El Malgrat va aconseguir l'empat, amb dos gols de rebot i molta fortuna. El primer, a xut de David Bars, un altre exjugador del Montbui, que va rebotar en el genoll d'un defensa local i va desviar-lo a porta. El segon gol, en un xut de Cassola, desviat per l'estic de Frederic Sevé, deixant descol·locat el porter local, Josep Maria Hernàndez.

Amb poc joc, el Malgrat havia recuperat el desavantatge en el marcador i havia entrat, de nou, al partit. Era el minut deu de joc quan el Malgrat desfeia l'empat, posant el 2 a 3 en el marcador. Tot seguit feia el 2 a 4, aprofitant el desordre en la defensa local.

En els últims deu minuts de la primera part, el Malgrat només va aconseguir un gol, amb xut creuat de Cassola, ras ajustat al pal. El Calafell havia millorat en defensa i havia gaudit d'un penal per a escurçar distàncies. Javi Martínez havia errat el llençament.

El segon temps va ser similar al primer, però a la inversa. El Malgrat va seguir marcant les diferències, aprofitant badades defensives dels verd-i-blancs. Es va posar 2 a 8 per davant, en el marcador, en pocs minuts de joc.

Perín escurçava distàncies pels locals, fent el 3 a 8. Però, el Malgrat reaccionava marcant el novè de la nit. Frederic Sevé feia el 4 a 9, després d'una excel·lent jugada. Però, en la jugada següent, el Malgrat feia el 4 a 10 definitiu que tancava el marcador.

En el segon temps, el Calafell va fallar un nou penal i el Malgrat també. Mal partit dels locals que es van veure superats, en tot moment, per un major ritme de joc i agressivitat dels visitants.