diumenge, 19 de gener del 2014

Resultats de la jornada 9




Els resultats de la jornada 9 de la LCV no han portat cap sorpresa, tret d'algunes victòries sorprenentment àmplies en un parell de partits. La primera d'elles, ha estat la golejada del campió, el C.F. Cuatro Vientos, al conjunt vallesà del Mollet H.C. per 10 gols a 4. La segona, la victòria del C.E. Noia, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, davant el C.P. Congrés, per 8 a 1. Segurament, les dues tenen explicacions raonables, però d'entrada sorprèn la diferència de gols.

Potser, podríem incloure la golejada blaugrana a l'H.C. Montbui, en el Palau. Però, tenint en compte que els de Santa Margarida no tenen ritme de competició, ja que només han disputat tres partits en aquest campionat, ara quatre, no l'hem inclòs dons les dues anteriors. En aquest cas, a més de la manca de ritme, cal dir que l'H.C. Montbui té un joc que li és molt favorable als interessos del Barça. Per això, amb Ivan Tibau i Gaby Cairo a la davantera, els blaugranes van golejar sense pietat.

El C.P. Calafell no va arrencar res positiu de la seva visita a Cerdanyola i va permetre obtenir la primera victòria del present campionat al conjunt vallesà, després de tres empats i tres derrotes. El Cerdanyola es posa a un punt del Calafell, amb un partit menys. Però amb un calendari difícil en el què resta de primera volta.

El C.H. Ripollet "A" va posar les coses molt difícils al C.P. Sant Celoni "A", fent-lo suar de valent per a aconseguir els tres punts. Els dos equips van canviar l'ordre de joc, també. Els locals continuen amb quatre punts, ara ja en penúltima posició. El Sant Celoni segueix en zona de Final Four.

Finalment, també el Malgrat i el Vilafranca van alterar l'ordre de joc del seu partit. Amb el pavelló de Malgrat a punt de començar a reparar la teulada, els vilafranquins van plantar cara en el primer temps. Però el Malgrat va imposar un fort ritme en la segona meitat que li va permetre assolir una nova golejada.

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Ostres, Benito! Ja ens agradaria, però aquest any tinc menys temps. L'any passat ja ho vaig fer! Però, enguany, és impossible. De totes maneres, hi ha uns blogs excel·lents (Barcino, Vilanova, Cubelles i Valldoreix) enllaçats al blogroll que permeten estar molt ben informats de la lliga B. Repeteixo, ja ens agradaria!

      Elimina