divendres, 17 de gener del 2014

Sopar sense conill, però amb cava!



El sopar després del partit entre el Cerdanyola C.H. i el C.P. Calafell va ser presidit pel bon ambient i l'amistat que hi ha entre els jugadors dels dos equips. Però, també, per unes ampolles de cava que van amenitzar la vetllada, tot i que no hi va ser el conill que ens vam cruspir la temporada passada.


El Toni va "seure" a la taula, tot i estar grogui per una caiguda que li va fer passar una mala estona. Esperem que s'hagi recuperat i es pogués llevar per a anar a treballar!


El Jordi Pi pensatiu, abans de la seva operació de maluc. Desitgem que tot li vagi molt bé!


El Frede no ens va deleitar amb el ball de l'any passat ni amb cap de les seves, es va comportar!


Alguns es van perdre la pel·lícula de la televisió. Però ja l'havien vist! Si, si, li va treure la tràquea pel coll...


El "Capi" estava content i agraït per la rebuda dels jugadors del Cerdanyola i per l'interès que van demostrar per la seva salut, després de l'operació de fa uns mesos.


Sense conill, però amb un plat ple de colesterol, el sopar va ser molt benvingut. Havíem perdut moltes forces en el partit, intentant baixar els turrons i calia reposar forces...


Els dos equips van desitjar-se sort en el campionat i ja esperen el sopar de la segona volta, a Calafell.


Però, abans, vam brindar amb cava per la primera victòria del Cerdanyola en el campionat i per la bona temporada del Calafell, en el seu segon any a la lliga A. Esperem poder tornar-ho a fer per a celebrar la permanència dels dos conjunts a la màxima categoria de veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada