diumenge, 26 de gener del 2014

Jornada 11



En la jornada 11 descansa el C.P. Calafell, tot i que recuperarà el partit ajornat davant l'H.C. Montbui de la jornada 8. S'ha alterat l'ordre de joc, així que es disputarà aquest dilluns al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. El Cerdanyola C.H. visita la pista del campió, el C.F. Cuatro Vientos. S'espera un partit igualat i equilibrat, tot i que surt com a favorit l'equip local. No obstant, el Cerdanyola, ja ha aconseguit la primera victòria i estarà més tranquil.

El dijous, l'U.E. Horta visita el Palau Blaugrana, en un partit de clar color local. No obstant, l'Horta vol plantar cara i intentar donar la sorpresa, després del seu bon inici de campionat. També dijous, el C.E. Noia Freixenet reb l'H.C. Montbui en un partit que els de Santa Margarida temen, després de la golejada encaixada la temporada passada. Tot dependrà de si juga, o no, Guillem Cabestany. Però, els de l'Anoia volen treure's l'espineta i demostrar que poden aconseguir els tres punts en totes les pistes.

El divendres, el Ripollet "A" visita la pista del C.P. Malgrat. Els dos conjunts van pujar de categoria, però les trajectòries d'un i altre són molt diferents. Els dos són segons, però un per dalt i l'altre per la cua de la classificació. El Mollet H.C. visita la pista del C.P. Sant Celoni "A" en un partit clau per la lluita per entrar a la Final Four d'enguany. Els dos equips són els millors situats per a acompanyar el Barça i el Malgrat, però tenen molt a prop el Noia i el Cuatro Vientos. Finalment, el Vilafranca intentarà assolir la primera victòria davant el C.P. Congrés, un equip que no està sent, ni de lluny, el de la temporada passada. Veurem si els de la capital de l'Alt Penedès poden sumar els tres punts o són els barcelonins els què s'emporten el gat a l'aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada