dissabte, 25 de gener del 2014

Resultats de la jornada 10



Un cop finalitzada la jornada 10, hem de dir que s'han ajornat la meitat dels partits que s'havien de disputar. El dimarts, l'U.E. Horta vencia de manera ajustada el C.P. Calafell, amb un Pujalte decisiu, fent un hat trick i marcant de penal el gol de la victòria local.

El dijous, el Cerdanyola rebia el líder i encaixava una maneta de gols, tot i que la diferència en el joc no va ser tanta com en el marcador. Rovira marcava dos gols en els últims moments, davant la desesperació local per marcar algun gol. El Cerdanyola va patir una nova baixa, aquest cop en defensa.

El divendres, el Mollet H.C. guanyava per la mínima al C.E. Noia Freixenet. El conjunt visitant es va presentar, com acostuma a ser habitual fora de casa, amb els quatre jugadors de camp justos i el porter. L'excel·lent actuació del porter visitant, Nono, va evitar una golejada local. Al final del partit, els jugadors del Mollet reconeixien que el Noia mereixia més per l'esforç que havia fet.

El Congrés rebia el C.P. Sant Celoni, el 26 de febrer, ja que el partit s'havia ajornat per la pluja. El partit va ser intens i propi de dos equips que es coneixen molt bé. Al final, els tres punts es van quedar a casa i permeten escalar posicions a l'equip local, després d'un inici irregular de campionat.

L'empat del campió, el C.F. Cuatro Vientos, demostra la competitivitat de l'H.C. Montbui tot i que està passant una ratxa irregular de resultats. La dificultat de guanyar a Can Passanals la va patir el conjunt de Blanes i l'empat a dos demostra l'equilibri que hi va haver durant tot el partit.

El Vilafranca derrotava el Ripollet per un contundent 9 a 4 a la seva pista, el passat 28 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada