dimecres, 8 de gener del 2014

Jornada 8



Es reprèn la LCV després de l'aturada nadalenca, amb una jornada trepidant i que ens portarà bons partits entre equips d'alt nivell competitiu. El primer d'ells serà la visita del C.F. Cuatro Vientos a la pista descoberta del C.P. Congrés. Veurem si els de Blanes es quedaran gelats o seran els locals els que deixaran escapar els punts.

El Cerdanyola C.H. rep l'U.E. Horta en un partit propici per a sumar algun punt pels locals i tenir opcions per a sortir de les darreres posicions de la classificació. Segur que, amb ofici i el seu joc habitual, els vallesans no voldran deixar escapar aquesta oportunitat.

El divendres es disputen la resta de partits de la jornada, començant pel duel que es jugarà a Can Passanals entre l'H.C. Montbui i el C.P. Calafell. Els dos equips es coneixen prou bé i aquest any poden tenir les forces més equilibrades. No obstant, el factor pista pot ser decisiu per a decantar un partit que sempre se li fa difícil al Calafell.

El Sant Celoni visita la pista del segon classificat i sap el què es trobarà, un equip en ratxa i amb un alt nivell de joc que està fent de la seva pista un autèntic fortí. El Barça visita la pista del Mollet H.C., en un partit que pot fer-se llarg pels blaugranes. Veurem si el Mollet pot comptar amb Raigoso, lesionat fins ara.

Finalment, el C.E. Noia Freixenet visita la difícil pista del C.H. Ripollet "A". El conjunt local està fent bons partits en aquest retorn a la màxima categoria de la LCV, tot i que els resultats no l'acaben d'acompanyar. El Noia voldrà refer-se de la contundent derrota soferta a Malgrat i sortir de la part baixa de la classificació. En aquesta jornada, descansa el C.P. Vilafranca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada