dissabte, 11 de gener del 2014

Resultats de la jornada 8




En la primera jornada després de l'aturada nadalenca, hi ha hagut algunes sorpreses que cal comentar. La primera derrota del líder, el F.C. Barcelona, davant l'H.C. Mollet, ha vingut protagonitzada per una gran actuació del porter local, Delmo. Aquesta victòria vallesana demostra que l'empat que van patir a Calafell va ser una ensopegada lleu de la qual s'han pogut refer amb molta solvència i presentar les seves credencials per a tornar a estar entre els quatre primers, derrotant el favorit pel títol.

El Cerdanyola no va aconseguir la victòria davant l'U.E. Horta, a la boina de Can Xarau. L'empat a tres demostra la igualtat que hi va haver en el partit que podrem veure en breu en aquest blog, íntegrament. Paüls obria el marcador pels locals en els primers minuts, però l'Horta anava a remolc sempre dels locals, empatant el partit fins a tres cops. Un nou punt pels verd-i-.blancs que van sumant, tot i no aconseguir, encara, cap victòria en el campionat.

El Sant Celoni ha donat una altra de les campanades de la jornada, guanyant a la pista del segon classificat, el C.P. Malgrat. Els de Sant Celoni han gaudit d'un avantatge de 0 a 3 que han sabut dosificar. Els locals, tot i els forts xuts des de lluny, no han pogut empatar i s'han trobat amb un Òscar Sáez molt inspirat, sota els pals.

El C.E. Noia Freixenet i el C.H. Ripollet "A" han canviat l'ordre de partits i han disputat el seu enfrontament a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. La victòria ha estat còmode pel conjunt local, per 7 a 3. Els vallesans continuen ocupant la posició que dóna accés a la promoció, amb quatre punts, una jornada més.

Calafell i Montbui van invertir l'ordre de joc per a disputar el seu partit. Al final, al pavelló Joan Ortoll, es va viure un partit molt equilibrat i que va acabar amb empat a sis gols. L'actuació arbitral va ser molt discutida pel conjunt visitant i els va descentrar en els moments clau del partit, cosa que va aprofitar el Calafell per a aconseguir un valuós empat.

El C.P. Congrés va despertar de la mala ratxa de resultats i va aconseguir un empat davant el campió, el C.F. Cuatro Vientos, a un gol. El partit es va jugar el 12 de febrer i va ser molt emocionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada