dilluns, 27 de gener del 2014

Recuperem el partit ajornat a Montbui

VS

CP Calafell - HC Montbui

Avui dilluns, al pavelló Joan Ortoll, ens visita el Montbui H.C. Havíem de jugar a Can Passanals, però al final ens hem posat d'acord per a canviar l'ordre de joc. D'aquesta manera, recuperem el partit ajornat de la vuitena jornada del campionat. Som equips que ens coneixem bé i sabem com jugar aquests partits. Però, també, som conscients de les armes del rival per a aconseguir els tres punts. Els duels amb l'H.C. Montbui sempre acaben amb resultats desfavorables pels nostres interessos. Esperem que aquest cop sigui diferent!


L'H.C. Montbui és un dels equips forts de la categoria i aspirants, en aquesta edició, a ocupar un dels llocs de la Final Four. Van començar a jugar la LCV com nosaltres, fa dues temporades i mitja. Van quedar campions de la lliga B de veterans i, l'any passat, van aconseguir quedar a prop dels llocs capdavanters. Aquest any, han disputat pocs partits. Però els resultats han estat bons i han aconseguit sumar punts importants.


En l'última visita, el "Xino" ens va marcar quatre gols i es van endur els tres punts. No obstant, el millor de la visita de l'H.C. Montbui és el sopar que compartim sempre amb els jugadors. Segur que el Jofre, el Massana, el Comte i la resta de companys tenen moltes coses a explicar, després de tant de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada