dimecres, 22 de gener del 2014

Pujalte juga i decideix de penal

U.E. Horta - 6
C.P. Calafell - 5

Ferran Pujalte va jugar el partit d'ahir, davant el C.P. Calafell i va ser decisiu en la victòria local per 6 a 5, marcant tres gols per l'U.E. Horta, el darrer de penal, decantant el partit. El Calafell va anar de menys a més i va ser capaç de remuntar un 4-1 en contra, posant-se 4-5 per davant. Al final, un gol de fortuna de Pujalte i el penal, també marcat per ell mateix, decidien un partit que podia haver-se decantat cap a qualsevol dels dos equips.

El C.P. Calafell va començar el partit un xic despistat i fred, cosa que va aprofitar l'U.E. Horta per a fer el primer gol, als dos minuts de joc. La defensa visitant encara s'estava posicionant i els jugadors locals van sorprendre en una jugada trenada per a fer l'1 a 0. No obstant, el Calafell va aconseguir empatar en un contracop d'Epi, als sis minuts de joc.

Am l'empat en el marcador, va començar la roda de canvis del conjunt, ahir, taronja. La manca de ritme dels jugadors que van entrar va crear desequilibris defensius que l'U.E. Horta va saber aprofitar per a marcar tres gols més. El primer, en una bona jugada d'equip. El segon, en un contracop culminat amb molta qualitat per Ferran Pujalte. I el 4 a 1, en una nova jugada de contracop, després que el Calafell desaprofités una ocasió clara per a escurçar distàncies. Els nervis s'havien apoderat del conjunt visitant i un temps mort va servir per a refer-se d'aquest cop.

Abans d'acabar la primera part, però, el Calafell va disposar d'un llençament de penal, convertit en gol per Frederic Sevé. El 4 a 2 seria el resultat amb el què s'arribaria al descans i les opcions de puntuar continuaven intactes. Calia restar tranquils i pacients i trobar les bones sensacions en el joc, i així va ser!

El segon temps començava de manera espectacular pel Calafell, marcant en dos contracops, mitjançant Joan Tutusaus, el "Capi" i Epi. El gol del "Capi" és el primer que marca després de la seva operació i el seu retorn a l'equip. Per tant, va ser molt celebrat per l'equip. I el gol d'Epi té molt de mèrit, ja que el jugador va jugar amb molèsties d'esquena i va rebre un fort cop en la jugada del gol que el va deixar estabornit una estona.

Amb el 4 a 4, el conjunt local es va posar nerviós i va encaixar un nou gol, marcat per Frederic Sevé, en una magnífica jugada individual. El Calafell anava llençat i semblava que podia endur-se el partit. David Tutusaus tenia una bona actuació en el segon temps, aturant els contracops i els xuts perillosos de l'U.E. Horta.

El Calafell va disposar d'alguns contracops més per a poder posar distància en el marcador, però la bona actuació del porter local ho va impedir. Amb un Horta bolcat a l'atac, Ferran Pujalte va xutar des de fora de l'àrea i la bola va tocar en les cames de Jordi Cañellas i es va acabar introduint entre el pal i el porter visitant. El xut de Pujalte no anava a porteria, però la fortuna va permetre empatar, novament, al conjunt local.

Tot i això, el Calafell va continuar amb el ritme que estava portant en el segon temps i va continuar creant ocasions de perill en la porteria del conjunt local. Cap d'elles es va poder materialitzar i, en un nou contracop de dos defenses visitants per tres davanters locals, Ferran Pujalte forçava el penal que seria decisiu.

El llençament del penal, enganyant el porter David Tutusaus, suposava el hat trick per a Pujalte i el gol de la victòria per a l'U.E. Horta. Quedaven quatre minuts pel final i el Calafell havia d'intentar marcar, almenys, un gol per a aconseguir quelcom positiu.

Tot i atacar durant els quatre minuts, gairebé, amb els quatre jugadors de pista en l'àrea de l'U.E. Horta, no es va poder marcar cap gol i el partit va finalitzar amb el 6 a 5 definitiu. Una primera part dolenta va ser massa càstig pel Calafell, però la fortuna tampoc va estar de la nostra part en el segon temps, especialment en el cinquè gol que suposava l'empat. Aquest resultat suposa la primera victòria de l'Horta davant el Calafell, ja que l'any passat els dos partits havien acabat en empat.