dimarts, 8 d’octubre del 2013

Penúltim entrenament abans de començar la lliga


Últimament, els entrenaments dels veterans són bastant concorreguts. A més dels jugadors habituals de l'equip, aquest cop érem onze jugadors i dos porters, van venir el Javi Mudarra, el Jordi Montserrat, el "Pitu" i el "Parrita". L'Eugeni va seguir a la carpa, xutant i suant una mica. Així que vam fer l'habitual "patxanga", amb dues parts de 25 minuts sense parar.


L'equip, poc a poc, està agafant la forma. Tot i que siguem molta gent entrenant, el ritme setmanal de partit i entrenament ens està servint per a agafar el fons físic necessari per a l'inici de la lliga. Aquesta setmana, tornem a jugar dijous!


Amb unes defenses molt alegres i un joc molt de contracop, l'entrenament semblava un "correcalles". De totes maneres, el què es tracta és d'anar agafant el toc de bola adequat i la confiança en l'ú contra ú.


El Montserrat es va mostrar molt segur, en defensa, i repartia bé el joc, en atac. El Perín va fer un joc més col·lectiu que en el darrer partit amb el Vilanova i es va notar. El Frede està com una roca i només ha d'afinar en els xuts i dirigir-los a porta.


El Javi Mudarra no es va trobar tant bé com en altres ocasions. El "Pitu" va estar molt actiu i fent joc d'equip. El Javi Luna no es va canviar un sol minut. I el "Canyi" va anar una estona a la carpa, mentre descansava, per a xutar amb l'Eugeni.


De l'equip, només va faltar el Josep Rion, a qui havien tret el queixal del seny aquella tarda. Esperem, doncs, una ràpida recuperació i que es pugui incorporar aviat al joc de l'equip. Dijous més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada