dilluns, 21 d’octubre del 2013

El Noia del "Papi", el primer rival.

VS

Aquesta nit, comença la Lliga Catalana de Veterans al pavelló Joan Ortoll. El primer partit de la competició serà el què disputaran el C.P. Calafell i el C.E. Noia Freixenet. L'equip de Sant Sadurní surt com a clar favorit, especialment després de confirmar la participació del seu millor jugador, Guillem Cabestany, en el partit d'avui. La temporada passada, Cabestany va ser decisiu en el partit que es va disputar a Calafell i que va acabar amb un clar resultat de 4 a 10, a favor del C.E. Noia. Aquí podeu recordar el gol que va marcar i que suposava el 0 a 4.


No obstant, el C.P. Calafell vol començar de manera diferent a la temporada passada i fer fora els mals esperits que li van impedir guanyar un partit a la lliga A. Per aquest motiu, els enfrontaments que es disputen al pavelló Joan Ortoll són de vital importància per al conjunt local.


Però el millor de tot i el major atractiu que tindrà el partit és que es pugui repetir aquesta foto! El "Papi" serà ben rebut a la seva localitat d'origen i al pavelló que el va veure néixer i créíxer com a porter. Segur que, després del partit, podrem conversar i gaudir d'ell en el sopar, com ho vam fer l'any passat en el mític Lizarran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada