dimarts, 29 d’octubre del 2013

El segon llibre ja és a l'abast de tots!


L'autor del segon volum del Farem història!, Ramon Ferré Menéndez, acompanyat d'un dels Pioners del C.P. Calafell, Marcel Miró Sanfrutos, el "Vadoret", van fer entrega del segon llibre de la història del C.P. Calafell a la Biblioteca Ventura Gassol, de Calafell. D'aquesta manera, tots els calafellencs aficionats a l'hoquei podran disfrutar-lo de manera gratuïta.


El segon volum del Farem història! explica la història del C.P. Calafell des de la creació de la Primera Divisió Nacional (temporada 69/70) fins l'ascens a la Divisió d'Honor de 1981. Entre les coses més importants, hi ha la creació i cobriment del nou pavelló poliesportiu i els actes del XXV aniversari del club.


A més, tothom que pugui llegir el llibre, també podrà gaudir d'alguns partits d'hoquei en video, mitjançant els codis QR que hi ha en el seu interior, a través del mòbil. D'aquesta manera, es podrà veure a jugadors històrics del club en acció mentre es llegeix la història dels diferents equips. Tota una novetat per a aquest segon volum del Farem història!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada