dimecres, 16 d’octubre del 2013

Últim test abans de començar la lliga


Darrer amistós del C.P. Calafell i el C.P. Vilanova abans d'iniciar el campionat el que van disputar la nit de dilluns, al pavelló Joan Ortoll. Els dos equips van acabar de formalitzar els tràmits per a la permuta de categoria i el C.P. Vilanova va poder entrenar aquesta setmana, ja que no disposava de pista per a fer-ho, tornant la visita que el C.P. Calafell li va fer, fa uns dies. 


Els dos equips van presentar algunes novetats en l'alineció. Per part del Calafell, Javi Mudarra suplia la baixa de Jordi Cañellas "Canyi". Pel Vilanova, unes quantes baixes més... Llambrich, Òscar,... que van ser substituïts per uns encertats Barrio i Zapatero.


El partit va començar molt bé pels locals, molt ben plantats en defensa i amb molta mobilitat en atac. El primer gol arribava en un contracop molt ben portat per Ramon Ferré i Joan Tutusaus, que marcava el 0-1. El "Capi" sembla que està en ratxa quan juga amb el Vilanova, ja que va fer un gol també en Les Casernes, fa uns dies.


El segon gol va ser en una jugada que va fer Javi Luna per darrera la porteria, qui va servir a Josep Rion, en el centre de l'àrea visitant, per a fer el 0-2. Semblava que el partit estava controlat. Però, un error en una passada a mitja pista, va propiciar un contracop del Vilanova que va suposar el 2-1.


Poc després, els jugadors vilanovins van tornar a robar una bola a mitja pista i van marxar, novament, en contracop per a fer l'empat, en una magnífica combinació. A manca de pocs segons, Frederic Sevé va fer el gol de la nit, amb una sola mà, arrossegant la bola, gairebé, a l'escaire de la porteria del Vilanova. Amb el 3-2 acabava el primer temps.


En la segona meitat, el Calafell es va contagiar del joc vilanoví i l'equip del Garraf va aprofitar per a fer l'empat, amb una jugada magnífica, novament, culminada per Zapatero. Els locals estaven desubicats en defensa i no trobaven el dinamisme en atac que havien tingut en algunes fases de la primera part.


A manca de deu minuts, els jugadors locals decideixen apretar un xic en defensa i pressionar el Vilanova a mitja pista, sense trencar la zona habitual. Aquesta pressió va suposar poder disposar de majors oportunitats al contracop. No obstant, el 4-3 arribava en una pena màxima molt ben picat per Miguel Ángel Perín que tornava a marcar des del punt de penal.


En dos contracops més, el Calafell posava el marcador definitiu de 6-3, amb dos gols marcats per Josep Rion i Javi Luna. El Vilanova va demostrar que, amb una mica més d'entrenaments i ritme, pot tornar a estar en els llocs capdavanters de la lliga B d'enguany. Esperem que puguin consolidar un equip de manera estable i que els permeti poder disputar en condicions la lliga A la propera temporada!


Per contra, el Calafell ha de millorar força la imatge donada en aquest partit si no vol repetir el paper que va fer la temporada anterior a la lliga A. El dilluns té una bona oportunitat per a aconseguir-ho!


Per últm, alegrar-nos de veure jugadors que, després de molt de temps, tornen a posar-se els patins, com el "Zapa" i el Barrio. Esperem que s'animin i siguin uns habituals en les alineacions vilanovines per a disputar el campionat. Amb ells, segur que el Vilanova aconseguirà estar en les places d'ascens. Gràcies companys i molts ànims per a encarar una nova temporada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada