dimecres, 30 d’octubre del 2013

Com corre aquest jovent!


El passat dilluns, els veterans del C.P. Calafell vam fer un amistós amb l'equip Sub-23 que s'ha creat aquest any per a jugar en aquesta nova categoria. Si una cosa va quedar clara és que aquests nanos corren que dóna gust i la diferència de físic es nota. No obstant, la veterania és un grau i vam poder assolir un digne resultat, perdent per 7 a 5.


El partit amistós va servir per a provar aquelles tàctiques que ens haurien fet falta en el primer partit de lliga. Amb la pissarra de l'Epi, vam parlar de com jugar d'una determinada forma. No donarem pistes als adversaris que llegeixen el blog!


El David Tutusaus va demostrar estar en bona forma i va fer bones aturades. Els jugadors del Sub-23 es van cansar de rematar a porteria i provar-ho amb xuts de lluny. Però, el David va estar molt bé sota els pals.


En atac, es van repartir els gols dels veterans. La majoria van ser de jugades individuals o contracops. En definitiva, un bon rodatge per a anar agafant bones sensacions de cara a la temporada que tot just acaba de començar. Aquí teniu més fotos de l'amistós de dilluns!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada