divendres, 11 d’octubre del 2013

Última hora: Som lliga A!


El C.P. Vilanova i el C.P. Calafell de veterans han arribat a un acord per a permutar la seva plaça en la categoria de la Lliga Catalana de Veterans 2013/14. Aquesta tarda, la Federació Catalana de Patinatge ha acceptat el canvi sol·licitat pels dos conjunts i ha modificat el calendari de les competicions. Aquí podeu veure, doncs, el calendari de la lliga A 2013/14, amb la incorporació del C.P. Calafell.

El dimarts 2 d'octubre, en l'amistós que van disputar els dos conjunts, es va començar a perfilar la notícia. Els vilanovins, després del partit, van debatre en el vestidor la seva permanència a la lliga A que havien assolit per mèrits propis, quedant subcampions de la categoria. En el sopar posterior, van oferir al Calafell la possibilitat de permutar la categoria.

Després d'un debat intern, els calafellencs van acceptar, tot i que la no inscripció del CH Palafrugell i del Girona CH, confirmada per telèfon el passat dimecres, feia suposar que, en cas de renúncia de la categoria per part dels vilanovins, era el C.P. Calafell qui havia d'ocupar aquesta plaça. Per tant, es van fer les oportunes gestions a la Federació per a promoure el canvi de categoria dels dos equips.

Aquesta tarda, tot i demanar que es formalitzés per escrit conjunt dels dos equips el canvi de plaça, la Federació ha acceptat la permuta i ja ha canviat el calendari de les dues competicions. La lliga començarà el dilluns 21, doncs, amb un derbi entre el C.P. Calafell i el C.E. Noia Freixenet, al pavelló Joan Ortoll, a les 22:30h. Per la seva banda, el C.P. Vilanova jugarà a pista del C.E. La Salle Bonanova.

Per tant, el C.P. Calafell disposarà d'una segona oportunitat per a disputar la Lliga A de veterans i millorar la imatge i els resultats assolits la temporada passada, en la seva primera participació. Des del blog i de part de tot l'equip dels veterans del C.P. Calafell, volem agraïr al C.P. Vilanova que ens hagi donat aquesta opció i hagi valorat el nostre esforç i mereixement, amb un gest que mai oblidarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada