dijous, 17 d’octubre del 2013

Nit d'estrenes i proves


El sopar amb els companys del Vilanova, després de l'amistós del dilluns, va ser en un nou establiment ubicat a l'edifici Mescha, de Segur de Calafell, en el mateix Passeig Marítim. A base de tapes de tota mena, el sopar va deixar ben tips a tots els jugadors que hi van assistir. Fins i tot, el porc senglar que es va servir i tota la varietat de "chocos", calamars, patates braves,...  va fer que la nit s'allargués fins a altes hores!


Els veterans del C.P. Calafell estem treballant per a augmentar el nostre repertori de patrocinadors i busquem nous establiments que s'hi vulguin afegir. Aquest sopar va ser una prova que es va passar amb bona nota. Veurem si podem concretar un bon acord...


Però el millor de tot va ser que vam poder compartir taula amb alguns dels veterans del C.P. Vilanova, després de signar el document de permuta de places entre els dos equips que ens ha demanat la Federació. Esperem que aquesta harmonia serveixi per a encarar una nova temporada on tots volem disfrutar de la millor lliga de veterans del món!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada