dilluns, 18 de juny del 2012

Classificació final de la lliga B de veterans



Així ha quedat la classificació definitiva de la lliga B de veterans d'enguany, temporada 2011/12. L'HC Montbui ha quedat en primer lloc, aconseguint el campionat. El CH Valldoreix i el Vallès Calafell CP son els altres dos equips que acompanyen el campió a la lliga A de la propera temporada.

En quart lloc, el CT Barcino, que ha demostrat ser un equip molt competitiu i amb molta experiència a la categoria. L'UE La Garriga també ha fet un molt bon paper enguany. Els dos equips vilanovins han quedat en sisè i setè lloc.

El GEiEG ha escalat posicions quan la Federació ha repartit els punts dels partits que quedaven per jugar. Els gironins han sumat molts punts degut als partits ajornats i han aconseguit acabar amb 34 punts, empatats en el setè lloc amb el CP Vilanova A.

Cubelles i Esplugues, tot i quedar en posicions endarrerides, han estat equips que han donat moltes sorpreses als equips grans de la lliga. Els dos equips són conjunts a tenir en compte per la propera temporada.

Finalment, Cassanenc, Ripollet B i La Salle Bonanova han ocupat els tres darrers llocs de la classificació. Com es veu, al costat de gairebé tots els equips hi ha un asterisc que indica que té algun partit on han sofert sanció o decisió del Comitè de Competició per no haver disputat tots els seus partits. Els únics equips que ho han fet han estat l'HC Montbui i el Vallès Calafell CP.

Aquí en teniu tots els resultats:

 

2 comentaris:

  1. el primer lloc felicitar als veterans per haver pujat de categoria, despres al cp calafell per mantenir-se a la lliga ok
    felicitats per a tots i particularment a vosaltres per tindre aquest portal on es podem assebentar de tot lo que passa
    FELICITATS

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan!
    Ets un fidel seguidor del bloc i això s'agraeix molt.
    Al mes d'agost faré vacances!
    Gràcies, de nou!

    ResponElimina