dimecres, 3 d’octubre del 2012

La plantilla 2012/13


Aquesta és la plantilla per la temporada 2012/13 del Vallès Calafell C.P., amb dues noves incorporacions que donaran més equilibri defensiu i major fons físic a l'equip. Aquest any, el repte de la lliga A suposarà un major sacrifici per l'equip i els partits seran encara més disputats que l'any passat. Per això caldrà que tots fem pinya en els moments difícils i disfrutem de poder jugar amb els millors de l'hoquei veterà. Segur que si ho fem, aconseguirem els nostres objectius.



1.- David Tutusaus "Tutus II". Porter. Ocupa molt espai a la porteria i és difícil fer-li gol des de lluny. Ben col·locat, sense gaire esforç rebutja els xuts de l'equip rival. Introvertit i amb molt bon cor. És un troç de pa (bimbo). L'any passat va estrenar nova equipació!

10.- Josep Maria Hernàndez. Porter. Gran col·locació sota els pals, reflexes i capacitat de reacció. Aporta alegria i solvència a l'equip. Discret i raonable en les seves decisions, mostra seny dins el vestidor. És un troç de pa (amb tomàquet). L'any passat, també, va estrenar tota l'equipació nova.







6.- Joan Tutusaus "Tutus I". Davanter i capità. És el més veterà de l'equip (no direm l'edat). Porta el braçalet de capità com ningú, li senta molt bé! Rematador i home d'àrea incansable. És molt aplicat en defensa i capaç de "secar" els millors jugadors rivals. Té la millor preparació física de l'equip. És el dinamitzador del vestidor.







2.- Eugeni Collado "Chicu". Defensa. Contundent i fort defensivament, aporta físic i lluita en atac. Bon distribuidor de joc i amb bon xut. En defensa, no s'hi calen mosques. Amb caràcter fort i compromès amb l'equip dins la pista.







13.- José Antonio Espinosa "Epi". Davanter. Rematador i home d'àrea, aporta molts gols a l'equip. Aplicat en tasques defensives, destaca pel seu joc atacant. Voluntariós i espontani, un dels animadors dels sopars de l'equip. També, diuen les aficionades, és el més "guapo" de l'equip.







5.- Javi Luna. Mig. MVP i màxim golejador de l'equip, la passada temporada. Hàbil amb la bola i amb gran visió de joc. Aporta seny i serenitat a la plantilla, tant a la pista com al vestidor. És el "Messi" de l'equip (tot i que és del Reial Madrid). Animat en els sopars, és expert en viatges i menjars.







8.- Josep Rion. Davanter. Hàbil amb la bola i molt tècnic. Aporta molts gols a l'equip. Bon xut i capacitat de regat. Tracta la bola amb molt "carinyo" i roba moltes boles en defensa. Sens dubte, el jugador més "tecnològic" de l'equip. Gran coneixedor de l'informàtica i l'actualitat digital.







7.- Jordi Cañellas "Canyi". Defensa. És el cor de l'equip, aporta empenta i energia en els moments que fa falta. Dur en defensa i amb facilitat per atacar. Conegut a moltes pistes, proporciona experiència i veterania a l'equip. Li encanta l'hoquei i el viu com ningú.







18.- Miguel Ángel Perín. Mig. Rookie. Bon xutador i hàbil amb la bola. Bona forma física, ja que és el més jove de l'equip d'enguany. Amb ganes i il·lusió, aporta rapidesa i rauxa. Intenta millorar en el joc col·lectiu, amb la pressió dels seus companys.







3.- Frederic Sevé. Defensa. Rookie. Fort xutador i dur en defensa. Bon físic i ocupa molt d'espai amb el cos. Reparteix bé el joc i suposa un perill per les defenses rivals tancades, degut al seu cacau. Compensa l'equip defensivament i dóna caliu al vestidor.







4.- Ramon Ferré. Mig. Aporta serenitat i reflexió a l'equip. Sacrificat en defensa i bon distribuïdor de joc, sempre busca la millor passada i assistència de gol. Potència en la sortida al contracop i amb un cos ample que tapa molts espais. Té habilitat amb les tecles, és el BlogMaster de l'equip.

2 comentaris:

  1. molta sort companys ! ,... a mantenerse maricas si no os voy a dar ....jajaja

    una abraçada cracKs

    PD: fede, no hagas grande mi camiseta k igual un dia de estos vuelvo jejeje...

    salu2 fieras !!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Cachi! Tu sempre seràs benvingut. T'esperem als entrenaments!

    Salu2.

    ResponElimina