dimarts, 9 d’octubre del 2012

Nou entrenament per agafar ritme


Aquesta nit, com tots els dilluns, els veterans hem tornat a fer el nostre habitual entrenament. Les incògnites d'avui eren quants porters estarien sota els pals i quants canvis hi hauria en el partidet. Cal dir que hem jugat amb cronòmetre i marcador electrònic. Segur que pocs equips de veterans poden dir el mateix!


La veritat és que, a alguns, el treball ens deixa "K.O.". Un d'ells és el nostre porter, el David, a qui li feien mal els ossos. Per tant, ha deixat que els tres Josep Maries s'anessin tornant sota els pals. El Joan, vigilant del pavelló, ens ha ajudat amb el cronòmetre.


A la banqueta, un porter i l'Epi esperant el torn. I, també, el que fa la foto i escriu aquesta crònica, amb una canellera a la mà esquerra. Aquella jugada amb el Massana del Montbui encara em té amargat!


El Javi Mudarra ha estat un dels herois de l'entrenament, marcant dos "txitxarros". Mica en mica, va agafant la forma i recuperant el seu toc de quan jugava.


El Frede també ha demostrat les seves habilitats a la mitja volta i en les arrossegades...



Les defenses pressionants han ofegat els atacs, fent que no hi haguessin gaires gols. Es notava la manca de partits i de ritme. Però, cap al final, amb les forces justes i unes defenses en zona, arribaven algunes ocasions de perill al contracop.


El Josep Maria Hernàndez ha tingut feina, més de l'habitual. A veure si s'oblida de les vacances i es centra en aturar els xuts dels rivals, l'equip ho necessita!


L'Eugeni estrenava paternitat. Com a bon pare, no ha faltat a la cita. Expliqueu-li a la nena que el seu pare també necessita el seu espai... buahhhh! Ben fet.


El Tutus, amb la samarreta del Barça, ha estat una de les figures de la nit. Ha millorat força en defensa i té un fons físic envejable.


Aquí els teniu lluitant per una bola, el ritme de l'entrenament ha estat força alt i amb molta velocitat. Totes les fotos han sortit mogudetes!


El Canyi, una mica espès, també ha notat el cansament de la jornada laboral. Avui, érem uns quants els que teníem el cap a la pista, però el cos no acompanyava!


Al final, bona preparació per començar aviat la temporada. Demà, amistós a Piera davant d'un Primera Catalana. Que Déu ens agafi confessats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada