dijous, 25 d’octubre del 2012

El primer sopar fora de casa


Després del partit amb el CH Palafrugell, un dels jugadors locals ens va acompanyar al lloc on, habitualment, porten a tots els equips que els visiten. Malauradament, no ens van poder acompanyar, per ser el primer partit. Però el lloc va estar molt encertat i vam menjar molt bé, hi havia gana!


Semblant a un escenari de contes, el frankfurt Gretel va ser el primer lloc que hem pogut visitar aquesta temporada. Un restaurant de lliga A, sense cap dubte, per la qualitat dels seus menjars. Si tots són així, acabarem ben servits aquesta temporada...


Com veieu a l'horari, es tracta d'un establiment apropiat pels veterans. Tanquen a la una de la nit la cuina. De fet, crec que quan van pensar en aquest establiment ja calculaven que els veterans de fora hi aniríem a sopar! Això sí que són gent amb perspectiva empresarial i no d'altres...


En Marc ens va prendre nota de tot el què volíem menjar... i també ens va fer alguna foto de grup!


La carta era d'allò més variada... plats combinats, hamburgueses de tota mena, entrepans de tota classe, frankfurts, bratswurts,... tot boníssim!


Els veterans del Vallès Calafell CP flipàvem! No estem acostumats a aquest nivell quan sortim del nostre entorn més immediat.


Aquí podeu veure el contingut dels entrepans i les hamburgueses, si algú de vosaltres hi va ja sap què ha de triar! Us recomanem l'hamburguesa Viena, acompanyada de patates o algun bratswurt.


Mentres es feia el menjar, els veterans es distreien amb el mòbil i els vídeos que circulen per whatsapp.


Aquí teniu el Frede que es suma a la festa, en veure l'expectació amb que s'ho miraven el Perín, el Canyi i l'Eugeni.


Després del debut i del golet, el Frede tenia gana... molta gana!


El Canyi tenia dubtes de què triar... però el Perín seguia xerrant i l'aconsellava que provés alguna de les especialitats de la casa.


Aquí teniu la primera foto de la temporada, plegats en el primer sopar. L'Eugeni estava a la penombra, ocult d'aquells que miren el blog i saben que fa dieta... (ups, perdó!).


Com veieu, som més d'un els que fem règim i ens cuidem. El JM va escollir una mena de pizza amb ceba caramel·litzada, excel·lent pel colesterol.


I arriba l'hora de la veritat, els cambrers del local portant els plats i demostrant sorpresa per la gana que teníem els veterans del Calafell.


Mireu quina combinació em vaig "jalar"!!! Bratswurt i hamburguesa Viena, un bon remei pel colesterol.


El Frede també va prendre doble ració i no en va tenir prou, es va acabar la pizza del Josep Maria! Som un equip amb molta fam...


La taula feia goig, sobretot per l'amo del local!


La satisfacció d'haver plantat cara a un dels equips grans del campionat, la bona imatge donada en el debut i el bon joc demostrat en el primer partit...


...van ser els temes de conversa del sopar! O us penseu que només parlem de temes de tios!!!!????


Al final, cau i net!


El Javi, satisfet, presumia de la seva "maneta" de gols. El primer pitxitxi de la temporada va demostrar estar en ratxa, el seu partit va ser impecable i mereix l'MVP de la jornada.


Després de sopar, curta visita pel casc antic de Palafrugell... però vindrem un altre dia a veure-ho millor, molt maco!


En un racó bucòlic, el Javi presumia de la seva ratxa golejadora i el Perín... saludava!


La curta visita ens va permetre veure algun racó interessant de Palafrugell.


Però els "hielos" ens feien veure-hi doble...


Al final del viatge, un raconet molt ben cuidat, ens acomiadava de la curta visita a Palafrugell. Esperem poder tornar-hi l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada