dissabte, 13 d’octubre del 2012

L'equip Reserva i el primer Aleví

L'equip Reserva a la pista de l'Atlètic Montemar d'Alacant

Seguint els passos del primer equip, l'equip Reserva tenia el mateix calendari i disputava els seus partits tot just abans, com a preliminar. El nou de desembre de 1973 es va aprofitar el desplaçament a Alacant per prendre les nòvies dels jugadors i tots plegats fer pinya. A la fotografia hi veiem tot el grup, amb l'entrenador Marcel Miró.

Equip Reserva a la pista de l'Atlètic Montemar

L'equip reserva d'aquella temporada compartia forces jugadors amb el primer equip. A la pista de l'Atlètic Montemar veiem l'alineació d'aquell partit amb Josep Solé, Josep Maria Palau, José José (a dalt), Manuel Casado, Miquel Serrano (porter), Julio Peribáñez (porter) i el capità Ramon Armajach (a sota).


El C. P. Calafell va fer una bona temporada, quedant en setè lloc de la classificació. La competició servia als joves per foguejar-se amb jugadors de qualitat de cara a disposar de minuts en el primer equip i adquirir experiència.

Alineació a la pista de l'Atlètic Montemar


Entre els golejadors de l'equip Reserva destaquen Ramon Armajach i Manuel Casado, amb seixanta gols cadascun. Com es veu, en alguns partits jugaven jugadors del primer equip per reforçar, fins i tot marcant algun gol. No hi havia límit d'edat.

Algunes nòvies a la grada de la pista d'Alacant

A la fotografia hi veiem part de l'expedició calafellenca. D'esquerra a dreta, Maria Cano, Teresa Miracle, Rosa Arans i Mª Glòria Solé (les nòvies de Ramon Armajach, Miquel Serrano, Josep Solé i Ramon Ferré).

El porter Miquel Serrano amb la seva nòvia Teresa Miracle


A la pista de les Escoles, durant la Festa Major (el juliol de 1973), es van jugar diferents partits de les diverses categories que tenia el club. A la fotografia hi veiem l'equip aleví, el primer que va tenir el Club Patí Calafell, amb J. M. Lozano, Albert Almirall, Josep Olivella (a dalt), Jaume Ortoll, el porter Joan Papiol, M. Carrasco, Ramon Collado i el porter Jordi Rovira (a sota).

Joan Ortoll entregant la copa de campió

El President del Club Patí Calafell va fer entrega del trofeig de guanyador del partit al seu nevot i capità de l'equip, el porter Joan Papiol. Darrera, s'observen les tanques de l'envelat de la Festa Major.

Joan Ortoll entregant la copa al capità del CD Vendrell

També el President, Joan Ortoll, va fer entrega al capità del C. D. Vendrell, Pere Nin, del trofeig corresponent.

Membres de l'equip aleví donant la volta d'honor a la pista

Un cop acabat l'entrega de premis, l'equip cofoi va fer la volta d'honor a la pista. Era el seu primer trofeig!

Equip aleví amb el trofeig assolit

I van fer la foto per la història.

Fitxa federativa de Jaume Ortoll

Aquesta va ser la primera llicència federativa que va tenir el jugador Jaume Ortoll, un dels jugadors que marcarien història en el club.


Aquella temporada 1973/74, els equips de l'hoquei formatiu, entrenats per Ramon Ferré, van disputar el torneig de Primavera, organitzat per la Federació Catalana Territorial de Tarragona. L'equip aleví, per primer cop, va entrar en competició. Va quedar en tercer lloc de la classificació, amb tres victòries, dos empats i tres derrotes, vint-i-vuit gols a favor i vint-i-nou en contra i un total de vuit punts.

L'equip Infantil va quedar en tercer lloc, disputant deu partits, assolint cinc victòries, un empat i quatre derrotes, amb trenta-tres gols a favor i quaranta-cinc en contra, fent un total d'onze punts. La plantilla de l'equip la formaven Joan Carles Suau, Jordi Rovira, Marcel·lí Tutusaus, Josep Maria Meix, Joan Pons, Jaume Ràfols, Juanito Garcia, Josep Maria Vellvé, Josep Ricart, José López i Jesús Saura.

L'equip juvenil va ser tercer del seu campionat, amb tres victòries i tres derrotes, amb trenta-un gols a favor i trenta-tres en contra, fent un total de sis punts. L'equip estava format per Miguel Camacho (porter), Luís Escudero (porter), Pere Josep Ortoll, Joan Palau, Joan Mañé, Daniel Tutusaus, Manuel Chincolla, Josep Noya i Jaume Vives.


L'equip Juvenil, en el grup D del Campionat de Catalunya va quedar en setè lloc, disputant disset partits, amb cinc victòries, dos empats i deu derrotes. A la classificació es veu com va perdre un punt per sanció federativa. La poca competició en totes les categories feia difícil millorar la qualitat tècnica dels jugadors.

Equip Infantil del C. P. Calafell

En aquesta fotografia hi veiem una alineació de l'equip infantil del Club Patí Calafell, amb Josep Maria Meix, Joan Pons, Juanito Garcia, Jesús Saura, Marcel·lí Tutusaus, Manuel Chincolla (a dalt), Josep Ricart, Joan Papiol (porter aleví), Joan Carles Suau (porter), Josep Maria Vellvé i Manuel Carrasco (a sota). Aquest equip va quedar en setè lloc, entre setze participants, en el Campionat Provincial de Tarragona.

Els tres cosins Rigual

En aquesta foto d'Infantils hi surten els tres cosins, en Josep Maria Vellvé i Rigual, en Joan Carles Suau i Rigual i Marcel·lí Tutusaus i Rigual, a la pista de les Escoles.

Els dos porters

Els dos porters que començaven i que van tenir una llarga trajectòria a la porteria del Club Patí Calafell en les diverses categories, Joan Carles Suau i Joan Papiol.

Alguns jugadors de l'equip infantil

Els infantils Jesús Saura, Joan Pons, Josep Maria Meix i Joan Papiol (porter aleví) a la pista de les Escoles.

Equip infantil amb amigues de la seva edat

A la fotografia, l'equip infantil apareix amb les seves "fans" femenines. Dretes, al darrera, Roser Montoya, Carme Romeu, Maria Goretti Miracle, Marta Saura, Huerti Roman i la seva germana Maria Luisa Roman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada