divendres, 12 d’octubre del 2012

La Lliga Catalana de Veterans ja té equips


Ja sabem els equips que disputaran enguany la lliga catalana de veterans. Aquesta temporada, la lliga de veterans tindrà un elevat nivell i de qualitat tècnica, gairebé a l'alçada de les màximes categories d'hoquei estatal, donat el potencial de tots els equips.

Els quatre primers classificats jugaran, novament, la Final Four per decidir el campió. Però, aquesta temporada, com a novetat, només seran dues les places d'ascens i descens directe entre les dues categories. El tercer classificat de la lliga B i el tercer per la cua de la lliga A disputaran una promoció.

Finalment, el C.H. Valldoreix va renunciar a disputar la lliga A de veterans i els equips que venien a continuació (CT Barcino i UE La Garriga) també. Per tant, només dos equips nous a la Lliga A (HC Montbui i Vallès Calafell CP).

A la lliga B hi ha més canvis, amb dos equips menys que la temporada passada, es presenta com una lliga més competida que l'anterior. El C.P. Voltregà, el F.D. Cassanenc i el H.C. Sarrià desapareixen. El C.P. Vilanova fa un sol equip. Per contra, el C.P. Sant Celoni fa un equip B i el C.P. Malgrat s'estrena en la categoria amb un equip molt jove i amb aspiracions.

Així, doncs, la lliga A tindrà els següents equips:

1.- F.C. Barcelona
2.- C.F. Cuatro Vientos
3.- Mollet H.C.
4.- C.H. Palafrugell
5.- C.P. Congrés
6.- Girona C.H.
7.- C.E. Noia Freixenet
8.- C.P. ST CELONI Laboratoris Feltor A
9.- Maheco CERDANYOLA CH
10.- U.E. Horta
11.- C.P. Vilafranca
12.- H.C. Montbui
13.- Vallès Calafell C.P.

 
 

I la lliga B tindrà els equips següents:

1.- C.H. Ripollet A
2.- C.H. Ripollet B
3.- C.H. Valldoreix
4.- C.T. Barcino
5.- U.E. La Garriga
6.- C.P. Vilanova
7.- G.E.i E.G.
8.- C.P. Cubelles
9.- H.C. Esplugues
10.- C.E. La Salle Bonanova
11.- C.P. ST CELONI Laboratoris Feltor B
12.- C.P. Malgrat

Aquest any, doncs, es preveu una lliga catalana de veterans més competida, on el nivell dels equips augmenta i es preveu molta igualtat en cada un dels grups. Per tant, més espectacle i bon hoquei el que podran gaudir els jugadors i els seguidors de la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada