dimecres, 10 d’octubre del 2012

Primer amistós, a Piera

Ahir dimarts, a la nit,els veterans del Vallès Calafell CP va disputar el primer dels amistosos de preparació per la propera temporada que comença el dia 29. Hem volgut disputar-los amb equips que no ens trobarem a la lliga A d'enguany, per variar. El primer d'ells ha estat el Piera, un equip de la Segona Catalana amb algun il·lustre jugador i recordman Guiness, el Mini. El resultat no importa, però va ser de 5-12.

El Vallès Calafell CP va sortir amb una defensa a l'home, igual que el Piera. L'encert de cara a porteria va ser molt alt. El primer gol el va marcar Ramon Ferré, que seria el protagonista de l'equip amb cinc golets, tots en la primera part.

Els jugadors calafellencs van fer una molt bona primera part, seriosa defensivament i amb molta arribada i fluidesa de joc en atac. El Piera no sabia com penetrar a la defensa calafellenca i els seus gols van ser en dos contracops.

Els contracops del Vallès Calafell CP no van ser gaire productius, els gols es van produir en jugada d'equip i defensa estàtica del rival.

Els visitants van tenir moltes ocasions i, en el primer temps, les van materialitzar gairebé totes. Sortia tot!

Una defensa ben posicionada i molt disciplinada, amb poques errades de marcatge, va permetre encaixar només dos gols en la primera mitja hora.

Cal destacar també l'actuació del porter Josep Maria Hernàndez, que va defensar la porteria a la primera part.

Els jugadors del Piera ho provaven al contracop, però sempre hi havia dos jugadors del Vallès Calafell CP esperant-los.

Bé, gairebé sempre...

El Frede i el Canyi van estar molt bé en defensa i es van comprenetrar moltíssim.

La primera part va acabar amb un clar avantatge visitant, 2-7.

Al descans, els jugadors del Vallès Calafell CP es van relaxar.

Tot i les tres baixes que tenia, l'equip va donar la cara en la segona part.

El ritme va disminuir tant que, durant molts minuts, el marcador no es va moure.

Però el Vallès Calafell CP va aconseguir encarrilar una ratxa de gols que posaven un 2-10 en el marcador definitiu.

El canvi a defensa en zona va ser aprofitat pel Piera que va poder escurçar l'avantatge visitant.

Javi Luna va tenir una bona actuació i comença a agafar ritme per la temporada.

El Frederic va marcar, de nou, amb una arrossegada de les seves...

El Perín també va marcar...

En el Piera hi juga el "Mini", el jugador que posseeix el rècord "Guiness" d'equips ofiials on ha jugat en la seva carrera esportiva, ni més ni menys que en divuit equips. Quan es retiri, d'aquí a molts anys, serà inscrit com a rècord en el llibre dels rècords. Per tant, és un jugador llegendari, per damunt de veterà, veterà de veterans. Als seus cinquanta anys encara està en plena forma.

Al final, bon partit de preparació i bones sensacions que calia recuperar. El proper partit ja serà una altra història, davant el C.P. Vilanova al Pavelló Joan Ortoll, el proper dilluns.