diumenge, 21 d’octubre del 2012

Jornada 1 - 28 d'octubre


Jornada 1 - 28 d'octubre

dimarts 23.
CH Palafrugell - Vallès Calafell CP
dimecres 24.
FC Barcelona - Mollet HC
UE Horta - CE Noia Freixenet
Girona CH - CP Vilafranca
divendres 26.
HC Montbui - CP Congrés
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Cerdanyola CH
Descansa: CF Cuatro Vientos


La primera jornada de la lliga A de veterans s'inicia el dimarts, amb un partit on el Vallès Calafell CP visita la pista d'un dels grans de la categoria, el CH Palafrugell, quart classificat en la temporada anterior. Aquest equip va ser un dels quatre que va disputar la Final Four que es va celebrar a la seva pròpia pista. Per tant, un difícil debut pels calafellencs a la màxima categoria de veterans.

L'altre partit important de la jornada és el que disputen el FC Barcelona i el Mollet HC, dos equips que es van veure les cares en la Final Four de l'any passat. Els blaugranes es van imposar llavors al conjunt del Vallès. Aquesta temporada, l'equip barceloní s'ha reforçat amb dos fitxatges que aportaran més físic i tornen a ser el clar favorit per emportar-se novament el campionat.

El divendres, l'altre equip nou a la categoria, l'HC Montbui, juga el seu primer partit davant el CP Congrés. Aparentment, serà un partit complicat pels de Santa Margarida, ja que el Congrés és el cinquè classificat de l'edició anterior de la lliga A de veterans. Els dos equips, però, tenen gent molt jove i que corren molt. Segur que serà un partit atractiu de veure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada