dimarts, 24 d’abril del 2012

Sopar al Lizarrán en bona companyia!


Després del partit davant del CT Barcino vam anar a celebrar-ho conjuntament al nostre santuari particular, el Lizarrán. Cal dir que són un bon equip, molt competitiu a la pista i molt agradable a la taula. El sopar va estar presidit per un excel·lent ambient de germanor entre els dos equips.


A l'altra punta de la taula, els Tutus, els "primos" (cosins) conversaven alegrement del partit. Una bona actuacií dels dos porters (a l'esquerra) i els gols de Javi Luna (a la dreta), juntament amb la lluita del "Capi" (a la dreta del tot) van permetre sumar els tres punts en un partit important per la classificació.


Al Lizarrán, com sempre, les taules parades fan molt de goig. Són autèntiques obres d'art en les que cal apreciar tots els petits detalls.


Els tradicionals pinxos del Lizarrán, amb alguna novetat entremig, sumats a les truites de patata sobre pa amb tomàquet van fer les delicies dels jugadors veterans d'ambdós equips.


Una novetat, l'amanida alemanya, encara no estrenada, també va formar part del menú d'excel·lent qualitat i millor presentació.


Per veure... aigua! molta aigua!


El cansament acumulat des del partit del divendres, el sopar del derbi de dissabte i el partit del dilluns feien que les cares fossin d'esgotament.


Els dos porters, però, es mostraven tranquils i segurs. Convençuts de les seves possibilitats van menjar com sempre, sense perdó!


Al sopar s'hi va afegir la nostra animadora favorita, la Rosario. Els seus amics, l'Òscar (el porter del CT Barcino) i la Viviane (la seva parella) van acompanyar-la durant el sopar. A la pista, la Rosario, fidel als colors, va animar sense parar els jugadors del Vallès Calafell CP, el seu equip.

Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada