dimecres, 25 d’abril del 2012

La "moviola" del segon temps


La segona part del partit davant del CT Barcino va seguir la mateixa tònica de la primera, però amb menys gols. El Barcino es va obrir una mica més en defensa i dificultava la circulació de la bola al Vallès Calafell CP.


Els dos equips milloraven en defensa, però el cansament els feia perdre força en atac. Cap dels dos equips es conformava amb el resultat i seguien fent joc ofensiu, no obstant el temps corria en favor dels locals.


Mica en mica, el cansament anava fent mella més en l'equip visitant, amb menys banqueta, que en el local. El Calafell dominava més la bola i creava ocasions de perill, sense fortuna.


El Vallès Calafell CP seguia incrementant el ritme de la bola i el Barcino la veia passar per davant, sense poder fer-hi res. No obstant, no es creaven ocasions clares de perill.


En una d'aquestes ocasions, Gregorio Ponce, jugador del Calafell és abatut dins l'àrea i ell mateix converteix la pena màxima, després del rebuig del porter. Segon gol en dos partits consecutius pel "McGregor", tot un crack!


En els últims minuts el cansament dels dos equips era evident i s'intentaven emportar la bola de qualsevol manera. Ja no arribaven les forces en un partit molt disputat i competit entre dos equips d'alt nivell. Al final, s'invertia l'ordre en la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada