diumenge, 1 d’abril del 2012

Els veterans del Calafell, internacionals!


Fa temps que coneixem d'existència del Campionat d'Europa de Veterans i hem estat mirant de com jugar-lo, ja que ens feia il·lusió ser, per primer cop en la nostra vida, internacionals (ni que sigui a aquestes alçades). El nostre company veterà, en Javi Luna, ha estat el que s'ho ha currat i ho ha aconseguit. Gràcies a ell podem dir que ja som internacionals!

Al mes de setembre, de l'11 al 15, concretament, es disputarà l'EVRICUP. És a dir, el Campionat d'Europa de Veterans. El Campionat ja fa anys que es juga i mai hi havíem participat. Aquest any, serà el primer cop que el Vallès Calafell CP jugarà aquest torneig, davant equips de diversos països d'Europa (Holanda, Portugal, Itàlia, Bèlgica, Anglaterra, Suïssa, Alemanya i, també, Espanya).

En el torneig hi tenen prioritat els equips que ja l'han disputat altres vegades, ja que acumulen punts per cada participació. Per aquest motiu, ens havíem quedat fora, en primera instància, però fruit de la constància i l'interès mostrat pel nostre company veterà, Javi Luna, l'organització ha ampliat el torneig i el nombre d'equips, allargant-lo una jornada més i incloent alguns equips més que també hi volien participar. Aquí teniu la carta que ens han enviat, acceptant la nostra participació en el torneig.

El torneig es disputa en dues categories, les de veterans majors de 35 anys (on participa el Vallès Calafell CP) i la de veterans majors de 50 anys. Els equips que participaran en aquesta edició de l'EVRICUP, que es disputarà a Valkenswaard, Holanda, són els següents:

Veterans +35
- Os Lobinhos (Portugal)
- Paco de Arcos (Portugal)
- Barcino (Espanya)
- Valkenswaardse (Holanda)
- C.P.Parede (Portugal)
- C.P. Voltrega (Espanya)
- T.G.S.Darmstad (Alemanya)
- G.E.i E.G. (Espanya)
- R.E.S.G. Walsum (Alemanya)
- R.V. Rolta Leuven (Bèlgica)
- Basel (Suïssa)
- Herne Bay (Anglaterra)
- Vallès Calafell C.P. (Espanya)
- C.P. Vilafranca (Espanya)
- R.H.C. Kuringen (Bèlgica)
- Carbonia (Itàlia)

Veterans +50
- Dreamteam (Holanda)
- C.P.Cibeles (Espanya)
- Valkenswaardse (Holanda)
- H.C.Castiglone (Itàlia)
- Os Lobinhos (Portugal)
- R.V. Rolta Leuven (Bèlgica)
- Hockey Trieste (Itàlia)
- CT Barcino (Espanya)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada