diumenge, 29 d’abril del 2012

Tres equips per dues places d'ascens


Ja queda poc per acabar la lliga B de veterans i les coses es van clarificant més. El Montbui sembla tenir el campionat i l'ascens assegurats, l'avantatge és molt gran i res sembla fer-lo perillar. En canvi, el CH Valldoreix (39 punts) el Vallès Calafell (38 punts) i el CP Vilanova (36 punts) es jugaran les altres dues places. Tots tres tenen el mateix nombre de partits disputats.


El Vallès Calafell CP ha de jugar, encara, els seus dos partits davant del líder, el Montbui. Aquests encontres seran decisius per saber qui ocuparà una de les dues places d'ascens. Però, segurament, el darrer partit davant del CP Vilanova B pot ser el partit clau del campionat, el darrer de tots.


El CP Vilanova B té un calendari complicat, amb desplaçaments a La Garriga i Barcino. No obstant, els partits del Cubelles i l'Esplugues els jugarà a casa i surt com a favorit. El darrer partit davant del Vallès Calafell CP el jugarà també a l'antic pavelló de les Casernes.


La sorprenent derrota del CH Valldoreix a la pista del G.E.i E.G., per 6-2, els implica en la lluita per una de les dues places d'ascens. Semblava que ho tenien tot a favor per aconseguir pujar, però aquesta derrota els coloca a només un punt del Vallès Calafell CP amb el mateix nombre de partits per disputar. No obstant, veient el calendari es veu clarament que és l'equip que ho té millor. Els partits que li resten són molt assequibles i tots ells, excepte el Barcino i el Cubelles, amb equips de la part baixa de la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada