dissabte, 28 d’abril del 2012

Classificació actualitzada



Després de la jornada 22, on s'han disputat tots els partits previstos, la classificació de la lliga B de veterans queda amb un líder sòlid i clar, el Montbui. Els de Santa Margarida han aprofitat la punxada del Valldoreix a la pista del G.E.i E.G. per ampliar la diferència de punts.

El segon i el tercer lloc són els què, ara, ja no estan clars. Semblava que el Valldoreix es faria amb la segona posició, però la derrota soferta a Girona el posa a tir de pedra del Vallès Calafell CP i del CP Vilanova B. Els de Sant Cugat no es poden permetre cap sotrac més, si volen mantenir la segona plaça. Tot i això, cal dir que tenen un calendari assequible fins el final del campionat.

El Vallès Calafell CP té dos punts d'avantatge vers el CP Vilanova B. Els dos equips s'han d'enfrontar en la darrera jornada en un partit que pot decidir qui puja a la lliga A, i qui no. Abans, però, els dos equips tenen un calendari complicat, amb partits difícils, que hauran de resoldre per què el darrer partit del campionat sigui com una final.

El Barcino, tot i tenir els mateixos punts que el Vilanova B té més complicat assolir la tercera plaça, ja que té dos partits jugats més. Però segur que encara donarà molta guerra en aquesta lliga d'enguany, com altres equips com La Garriga, el Vilanova A, el Cubelles o l'Esplugues. Alguns d'ells poden ser jutges de la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada