diumenge, 15 d’abril del 2012

Jornada 21 de la lliga B de veterans

 

Demà comença la 21ª jornada de la lliga B de veterans. Cada cop queda menys i la classificació està molt apretada. Per això, en cada partit, es palpa la tensió i augmenta la pressió. I és que aquesta edició de la lliga de veterans està sent la més competida dels darrers anys, amb equips molt bons i que donen molt de nivell al campionat.

El duel més interessant de la jornada és el que disputaran dimarts el CH Valldoreix i el CP Vilanova B. No hi ha dubte que els dos equips són dels millors de la competició i ho voldran demostrar. Els demés equips restarem atents al què passi en aquest duel de titans.

En el partit avançat de la jornada, el Montbui va guanyar de forma contundent a la pista de l'UE La Garriga, per 3-9. Els de Santa Margarida estan molt forts i encapçalen la classificació del campionat.

El CP Cubelles rep el CT Barcino en un altre partit destacat. Els barcelonins estan en la lluita pel tercer lloc i també tenen un jugador sancionat, A. Costa, pels incidents davant La Garriga. Els cubellencs estan en ratxa a casa seva i voldran fer bo el factor camp. El CP Cubelles encara no ho ha dit tot en aquest campionat i encara manté opcions a seguir lluitant pel tercer lloc. Potser farem una escapadeta...

Ja divendres, el Vallès Calafell CP visita la difícil pista de l'Esplugues. Els calafellencs saben que el 6-0 del partit de la primera volta no es repetirà i s'haurà de suar de valent per fer un gol al, possiblement, millor porter del campionat. Caldrà esforçar-se per no perdre allò que ha costat tant d'aconseguir en altres pistes.

Aquesta jornada, degut a la retirada del Sarrià HC, descansa el CP Vilanova A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada