diumenge, 22 d’abril del 2012

Classificació actualitzada


La 21ª jornada de la lliga B de veterans ens ha servit per aclarir una mica més el panorama al capdavant de la classificació. Els partits ajornats disputats aquests últims dies permeten veure millor les possibilitats de cada equip.

Així, el Montbui i el Valldoreix semblen els clars favorits per disputar-se el campionat. L'empat dels de Sant Cugat davant del CP Vilanova B deixa els de Santa Margarida un còmode avantatge en el primer lloc.

La tercera posició és la més disputada. El CT Barcino ocupa aquesta posició, de moment. Té dos partits més sobre els immediats perseguidors, el Vallès Calafell CP i el CP Vilanova B. La derrota patida a la pista de l'Esplugues, en un dels partits endarrerits que tenia, per 3-0 li ha fet perdre opcions. No obstant, que ningú el doni per mort.

L'excel·lent resultat aconseguit pel CP Vilanova B a la pista del Valldoreix, empatant a cinc gols, els deixa amb un petit desavantatge respecte el Vallès Calafell CP, però el calendari li és més favorable. Per tant, tot queda obert entre els dos equips amb més opcions de quedar tercers, a hores d'ara.

La UE La Garriga, el CP Vilanova A, el CP Cubelles i l'HC Esplugues tenen poques opcions d'assolir la tercera plaça d'ascens, però seran els autèntics jutges de la competició. L'equip que punxi davant d'ells, veurà tocades les seves opcions. Al Calafell només li manca jugar amb el CP Cubelles, però a la pista dels del Garraf.

Per acabar, destacar la primera victòria aconseguida per l'equip de La Salle Bonanova, que deixa en darrer lloc de la categoria el CH Ripollet B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada