dimecres, 6 de novembre del 2013

Sopar de suport al "Capi"



El sopar després de l'entrenament de dilluns va servir per a encoratjar el nostre "Capi" de cara a l'operació a la que s'ha de sotmetre el proper dijous. Tots li vam donar el nostre recolçament i animar-lo a que tingui una ràpida recuperació i pugui estar amb nosaltres ben aviat.


Al sopar, gairebé, no hi va faltar ningú! Tretze de quinze jugadors que havíem estat a l'entrenament vam acudir al nostre estimat Lizarran, com en les millors ocasions. Allí ens esperaven amb un sopar de luxe!


El "Capi" s'ho va passar d'allò més bé amb la companyia dels seus companys d'equip. El "Cachi" es va encarregar d'amenitzar la vetllada amb les seves habituals aportacions a través de la tecnologia digital...


La resta, no vam perdre l'ocasió de tastar els millors plats del Lizarran. Aquest cop, amb amanida de cranc, croquetes de formatge i paella, com a novetats.


Però, sense cap dubte, el moment estelar va ser la sortida de la cuinera, ovacionada per tot l'equip i saludant com una princesa en una desfilada. Alguns dels equips que han passat pel Lizarran ja saben de la nostra litúrgia i de la nostra devoció per ella!


La seva simpatia no té límits i ,durant tot el trajecte, de la cuina a la porta, no para de saludar. La Fina s'ho mirava estorada, tot i que ja sap que és una costum que tenim per a agraïr el bon tracte i el bon menjar que rebem en el Lizarran.


Al final, els habituals "hielos". Aquest cop, brindant pel nostre "Capi" i per la seva ràpida recuperació. Sense ell, l'equip no serà el mateix. Però, intentarem dedicar-li un bon partit a Sant Celoni, tot i anar justos d'efectius.


El "Cachi" va ser l'MVP del sopar. El rei del whatsapp té una manera ben peculiar de donar-nos el "bon dia" i la "bona nit" que ens alegra el dia i ens anima els nostres somnis. Segueix així, crack!

7 comentaris:

  1. En nom dels veterans del Esplugues et desitgem una rapida i molt bona recuperacio. GIO.

    MOLTS ANIMS

    ResponElimina
  2. Molts ànims Joan!! Que vagi tot molt bé i recuperat aviat!
    Una abraçada de part dels companys de Cerdanyola!!

    ResponElimina
  3. Anims al capi i tots t'esperem aviat. Anims Joan. mentres no te la tallin tot anira be Ja ja ja non problem amic.

    ResponElimina
  4. Anims TUTUS, Vinga crack que tot sortirà be

    ResponElimina
  5. Anacleto Ávila Cortés7 de novembre del 2013, a les 0:53

    força i anims Joan!!

    ResponElimina
  6. El nostre capità juga demà un partit difícil, però la seva lluita i el seu coratge sempre són un exemple per a la resta de l'equip. El partit no el jugarà sol, estarem tots amb ell! Ànims, Joan!

    ResponElimina
  7. Gracias companys.....ja tinc ganas de posar-me els patins

    ResponElimina