dissabte, 9 de novembre del 2013

Derrota excessiva a Sant Celoni

CP Sant Celoni - 6
CP Calafell - 3

El marcador no reflexa el què s'ha vist aquesta nit, a la pista del C.P. Sant Celoni. Si bé la victòria local és indiscutible, el Calafell no ha jugat malament com per acabar amb aquest resultat. Els visitants han tingut opcions d'aconseguir quelcom positiu, aquesta nit. Fins i tot, han dominat durant forces minuts el marcador. Però els mateixos errors de la temporada passada han desenvocat en una nova derrota. No obstant, les sensacions són positives i diferents a les de la temporada anterior.

El C.P. Sant Celoni ha aconseguit avançar-se amb una jugada, amb un xic de fortuna, després de tres o quatre rebots dins l'àrea calafellenca. El 1-0 no ha desorientat el Calafell, que havia començat un xic fred el partit. Una defensa seriosa i els xuts llunyans trencaven la defensa pressionant local.

En un d'aquests xuts de mitja pista, "Canyi" aconseguia el gol de l'empat, el primer que marca en aquesta temporada. Això ha animat l'equip visitant que tenia bones sensacions damunt la pista, un pèl relliscosa pel nostre gust.

El Calafell s'avançava després d'un nou xut des de mitja pista de Frederic Sevé que desviava "Epi" amb la cama, per a colar-se dins la porteria d'Òscar Sàez. El porter local ha tingut una bona actuació, tot i no estar en el seu millor moment de forma.

El domini del partit, però, ha canviat. El CP Sant Celoni ha fet alguns canvis i ha tingut més perill al contracop. En un d'ells ha arribat el 2-2, a poc del descans. En una jugada afortunada, després d'un rebuig d'un jugador calafellenc, el Sant Celoni ha pogut marcar el 2-3 amb què s'arribava al descans.

El C.P. Calafell estava fent un bon partit, seriós i endreçat en defensa. Josep Maria Hernàndez, el porter calafellenc, ha tingut una millor actuació en la segona part, traient pilotes sota els pals que semblaven impossibles.

El segon temps ha començat amb el gol de l'empat a tres, marcat per Javi Luna, en una excel·lent jugada personal, deixant sentat al terra el porter del C.P. Sant Celoni. Els visitants han apretat en defensa i s'han anat carregant de faltes. Però han acabat el partit amb nou!

El C.P. Sant Celoni, a manca de deu minuts, ha tornat a avançar-se en el marcador, 4-3, en una jugada al contracop. El 5-3 ha arribat poc després, amb una badada defensiva visitant que ha deixat sol un atacant del conjunt local que ha rematat a plaer.

Novament, després d'un partit ajustat i on els calafellencs han tingut opcions, tot se n'anava en orris en pocs minuts. El conjunt local, un xic desmoralitzat, ha vist com el Sant Celoni ho aprofitava per a fer el 6-3.

El C.P. Calafell ha apretat un xic l'accelerador en els instants finals i ha disposat de nombrosos contracops i remats davant el porter, sense fortuna. En un d'ells, Frederic Sevé ha estat "caçat" per un jugador local que ha vist la tarja blava. La falta directa l'ha picat Perín, sense sort.

Finalment, el C.P. Sant Celoni s'ha endut els tres punts, merescudament, pels errors comesos per l'equip visitant en els dos o tres minuts tontos de sempre. No obstant, el resultat de 6-3 és excessiu pels mèrits dels dos equips. Però cal dir que, l'any passat, en aquesta pista vam perdre 11-5 i la imatge va ser molt diferent.

Després del nostre partit, els veterans del CP Sant Celoni B i el CP Vilanova han disputat el seu partit corresponent a aquesta jornada que no s'ha pogut jugar en el pavelló del Garraf. Els locals han aguantat el ritme superior dels vilanovins en el primer temps, on perdien per 0-2.

No obstant, el C.P. Vilanova, en el segon temps, ha demostrat el per què del seu subcampionat de la temporada passada, guanyant 1-8.

El partit s'ha jugat a Sant Celoni per què la pista del Vilanova rellisca excessivament i impedeix patinar amb seguretat. Però, els vilanovins s'han trobat un paviment relliscós, també, a Sant Celoni.